10 / 05 / 2024

Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi

Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi

Ürgüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi” protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Ürgüp Belediyesi bir adet arsa satışa çıkardı!

Nevşehir ili, Ürgüp Belediye Başkanlığı tarafından bir adet arsanın satılacağı duyuruldu. Arsaya ilişkin tüm bilgiler belli olurken, 15 Kasım’da satış için ihale düzenlenecek.

Ürgüp Belediyesi 3 bin metrekarelik arsa satacak! 

Nevşehir İli Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir Ürgüp Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 3 bin 40 metrekare olara belirtildi.

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat!

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Ürgüp'te yer alan arsanın fiyatı ve metrekaresi ne kadar? 

Ürgüp'te 5 taksitle 4 dükkan satılıyor! KDV'den muaf! 

Nevşehir ili, Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 4 adet dükkanı satıyor. KDV'den muaf, 5 taksitle iş yeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Nevşehir Ürgüp'te dükkan sahibi olma fırsatı! İhalesi 10 Ağustos'ta! 

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 3 dükkanı peşin ödeme şartı ve açık teklif usulüyle satıyor. Peki Ürgüp'te satışa sunulan dükkanların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte dükkanlarla ilgili merak edilenler...

TOKİ'den Nevşehir Ürgüp'e ticari satış birimleri! İhalesi bugün!

Kamu yatırımlarında gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Ürgüp'te ticari satış birimi inşa edecek. 

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Ürgüp Mustafapaşa’daki 40 odalı mağara 2.7 milyon TL'ye satılıyor!

Ürgüp Mustafapaşa'da bulunan 40 odalı mağara satışa çıktı. Ne zaman yapıldığı bilinmeyen mağaranın fiyatı 2 milyon 750 bin lira olarak açıklandı.

Batman Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu yıl açılacak!

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Bölge Devlet Hastanesini birbirine bağlayacak tüp geçitin yapımı hızla devam ediyor. 300 yatak kapasiteli hastanenin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Ürgüp'te yeni oteller yapıldığı iddiası mecliste!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Kayakapı Mahallesi'nde peri bacalarının kesilerek yol açıldığı ve yol olan yerlere otel yapıldığına dair iddialar TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Neşecan Çekici, Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nun yeni başkanı Neşecan Çekici oldu. Kurucu Başkan Av. Pınar Ersin Kollu’dan Nisan 2019 itibariyle görevi devraldı.

Rusya'da 80 yaşındaki kadın kiracısını parçalayıp buzdolabına koydu!

Rusya'nın Uzak Doğu Bölgesi'nde 80 yaşında bir kadının buzdolabından 52 yaşındaki kiracısının organları bulundu...

Ürgüp Gençlik Gelişim Merkezi için imzalar atıldı!

Ürgüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi” protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi Haberi

Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi

Ürgüp Belediyesi'nin hazırladığı ve Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca yürütülen KOPSOGEP Programı kapsamında desteklenecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi” protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Ürgüp Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gençlik Gelişim Merkezi Projesi protokol sözleşmesi Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim TONGUR tarafından imzalandı.

Proje ile Ürgüplü kadın ve gençlerin mesleki ve sosyal gelişimlerine yönelik uygulamaların yapılacağı bir merkez oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ desteklerinden ötürü KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına teşekkür ettiklerini belirtti.

Projeyle birlikte Ürgüplü işsiz kadınlara yönelik bir sabun üretim atölyesi oluşturularak Ürgüplü kadınların doğal sabun üretimi konusunda mesleki eğitim almaları sağlanacak.

Merkezde ayrıca yükseköğretim okuyan ve yükseköğretime hazırlanan gençlere yönelik...