29 / 03 / 2024

Urkun Mimarlık ulaşım

Urkun Mimarlık ulaşım

Urkun Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Urkun tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da İstanbul, Şile, Çavuş Mahallesi'nde kuruldu.

Purist İç Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Purist İç Mimarlık Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Elif Yüce tarafından kuruldu.

Anthro Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anthro Mimarlık Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eda Aydın ve Elda Karakoç ortaklığında kuruldu.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Lue Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lue Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Çelepi tarafından kuruldu.

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Upm Proje Uluslararası İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Uzer tarafından kuruldu.

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Sermet Topönder tarafından kuruldu.

Zekart İç Mimarlık Tasarım Ve Dijital Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zekart İç Mimarlık Tasarım Ve Dijital Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Hilal Çakır tarafından kuruldu.

Cofact Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cofact Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Can Özkan, Mustafa Ümit Özkan ve Özlem Özdener Özkan ortaklığında kuruldu.

Mila Proje İnşaat Malzemesi Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mila Proje İnşaat Malzemesi Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Şaylemez tarafından kuruldu.

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kasranoğlu tarafından kuruldu.

Sis Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sis Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sonay Karademirlidağ tarafından kuruldu.

Ncs Mimarlık Turizm Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncs Mimarlık Turizm Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yesari Torin ve Miraç Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Urkun Mimarlık ulaşım Haberi

Urkun Mimarlık ulaşım

Urkun Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Urkun tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da İstanbul, Şile, Çavuş Mahallesi'nde kuruldu. 


Urkun Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsatişlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak,dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü...