28 / 03 / 2024

uşak battı çıktı projesi

uşak battı çıktı projesi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Stadyum Battı Çıktı inşaatında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Uşak Otogar Yolu için ilk kazma vuruldu!

Uşak'ta otogar mevkii battı çıktı projesi için ilk kazma vuruldu. Uşak'ta kent içi ulaşımda sıkışıklığı azaltmak için stat ve otogar civarında düşünülen battı çıktı kavşak çalışmalarından ilki başladı.

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

Uşak'ta iki katlı bina çöktü!

Uşak İslice Mahallesi İslice Sokak'ta temel kazma çalışması sırasında hasar gördüğü için boşaltılan iki katlı bina çöktü...

TOKİ Uşak Ulubey başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey TOKİ 2019 projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Uşak Ulubey alt gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Uşak Banaz TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Banaz projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Uşak'taki Stadyum battı çıktı projesi açıldı!

Uşak’ta Stadyum battı çıktı projesi halkın kullanımına açıldı. Stadyum battı çıktının resmi açılışını Mart ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Uşak'ın yeni battı çıktı kavşağı açıldı!

Uşak'ta şehrin içinden geçen E96 karayolunda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak amacıyla belediye tarafından yapımına başlanan battı-çıktı kavşakların ikincisi de trafiğe açıldı.

Uşak Stadyum Battı Çıktı Projesi'nde sona gelindi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Stadyum Battı Çıktı inşaatında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Uşak'taki Stat Battı Çıktı projesinde sona gelindi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Yeni Uşak” sloganıyla çıktıkları yolda saat kavramını unuttuklarını iletirken, “Kentimizin güzel geleceği için saat gözetmeksizin çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Nurullah Cahan: Uşak, kentsel dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehir içi trafiği için 2. Battı çıktı projesine başladıklarını da söyleyerek, "Bunu sadece battı çıktı olarak düşünmeyin. Şehrin siluetini de değiştiriyoruz. Çünkü ışıklandırma modellerimiz var ve yan yolları da genişletiyoruz" dedi.

Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi'nde kazık çalışmaları başlıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Defne ilçesinde yoğun trafik akışına sahip bir bölge olan Uğur Mumcu Bulvarı’nda araç ve yaya trafiğini rahatlatmaya yönelik başlatılan battı çıktı projesi hız kesmeden devam ediyor.

Uşak'a 163 bin ton asfalt!

Uşak Belediyesi, 2016 yılı içerisinde 163 bin ton asfalt döktü. Bunun yaklaşık 60 kilometre yola denk geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Günü kurtarmak yerine, kalıcı çözümler için adımlar attık” dedi

uşak battı çıktı projesi Haberi

uşak battı çıktı projesi


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Stadyum Battı Çıktı inşaatında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Çalışmaların aşama aşama bitirildiğine dikkat çeken Başkan Cahan, "Stadyum önü battı çıktımızın yan yollarının yapım işleminin tamamlanmasıyla Ankaraİzmir yolu modern ve kaliteli bir hale gelecek" diye konuştu. Dörtyol- Bölme yolu arasındaki çalışmalara da değinen Başkan Cahan, şunları söyledi: "Yol yapım çalışmalarımız tüm şehirde devam ediyor. Dörtyol-Bölme yolumuzun bir tarafını trafiğe açmıştık. Ulubey'den geliş yolunu da trafiğe açacağız.

Yol üzerindeki kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarını da önümüzdeki 15 gün içinde tamamlayıp, halkımıza konforlu ve rahat bir yol daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız."



Yeni...