25 / 04 / 2024

Uşak'ta iki katlı bina çöktü!

Uşak'ta iki katlı bina çöktü!

Uşak İslice Mahallesi İslice Sokak'ta temel kazma çalışması sırasında hasar gördüğü için boşaltılan iki katlı bina çöktü...



Uşak'ta bir inşaatın temel kazma çalışmaları esnada büyük hasar gören ve bu sebeple alınan güvenlik önlemleri kapsamında belediye ekipleri tarafından giriş çıkışların yasaklandığı iki katlı bina çöktü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İslice Mahallesi İslice Sokak'ta hafta sonu bir inşaatın temel kazma çalışmaları esnasında büyük hasar gördüğü iddia edilen iki katlı bina yerle bir oldu.

Uşak ta iki katlı bina çöktü!

Yapılan ihbarlar üzerine olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve AFAD ekipleri geldi. Alt kısmında perdeci dükkanı, üst katında da boş konut olan bina AFAD ekipleri tarafından incelendi.

Yıkılan binanın güvenlik sebebiyle dün Uşak Belediyesi ekipleri tarafından kapatıldığı, binaya giriş çıkışların yasaklandığı belirtildi.

Yıkılan binada perdeci dükkanı olan Ramazan Ayan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Uşak ta iki katlı bina çöktü!

Temel kazma çalışmalarının gerçekleştirildiği bölgeye yeni bir bina inşa edileceğini dile getiren Ayan, "Cumartesi pazar temelini kazmışlar. Biraz fazla kazılmış, bizim binanın dibine girilmiş sanırım. Destekleme çalışması da yapılmadı, geç kaldı. Belediye ekipleri geldi ve boşaltmamız gerektiğini söylediler. İnşaatın müteahhitleri çok büyük bir problem olmayacağını, birkaç gün içinde çözeceklerini söyledi. Maalesef durumum bu vaziyette. İçeride 200-250 bin liralık malımız vardı. Hepsi heder oldu." şeklinde konuştu.

Diğer bir taraftan temel kazma çalışmalarının gerçekleştirildiği bölgenin mülk sahibi H.O. ile müteahhit S.O, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

İzmir’de yıkım faciası! Deprem yıkamadı ekipler yıktı!


Geri Dön