25 / 04 / 2024

uşak çöken bina

uşak çöken bina

Uşak İslice Mahallesi İslice Sokak'ta temel kazma çalışması sırasında hasar gördüğü için boşaltılan iki katlı bina çöktü...

Uşak'ta iki katlı bina çöktü!

Uşak İslice Mahallesi İslice Sokak'ta temel kazma çalışması sırasında hasar gördüğü için boşaltılan iki katlı bina çöktü...

Uşak'ta kentsel dönüşüm 2016'da tamamlanacak!

Birinci deprem bölgesinde yer alan ve bina stoğunun yüzde 65'nin sağlıksız olduğu bildirilen İzmir, kentsel dönüşümdeki durağanlığından bir türlü kurtulamıyor. Ege'nin bir başka kenti Uşak'ta ise proje bitme aşamasına geldi.

Uşak'ta tarihi bina çöktü: 1 işçi öldü!

Uşak Garı'nın bahçesinde bulunan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)'na ait tarihi binada yapılan yenileme çalışması sırasında, binanın çatısının ve bir duvarının çökmesi sonucu bir işçi hayatını kaybetti.

Uşak Merkez'de icradan satılık 3 katlı bina: 16 milyon 43 bin 529 TL!

Uşak İli Merkez'de yer alan 3 katlı bina Uşak 1. İcra Dairesi tarafından 12 Aralık 2014 günü saat 10:00 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

Uşak'ta TOKİ 30 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Uşak İli Eşme İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi, 30 Yataklı Ek Bina İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Uşak'ta 30 yataklı devlet hastanesi yaptıracak!

Uşak İli Eşme İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi, 30 Yataklı Ek Bina İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

DHMİ uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı!

2014 Mart ayında iç hatlarda Havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı bir önceki yılın Mart ayına göre yüzde 12,6 artış ile 57 bin 860, dış hatlarda ise yüzde 9,4 artış ile 36 bin 552’ye yükseldi.

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı!

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu günden itibaren Zonguldak Havalimanının yurt dışı uçuşlarına açık olduğunu söyledi.

Uşak Ata Park Kule'deki planetaryuma büyük ilgi!

Uşak’ta Ata Park Kule üstünde hizmete açılan planetaryum, her gün binlerce vatandaşın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kentin güzelliklerini gözlemlemek için kuleye giden vatandaşlar uzay ile ilgili görsel ve bilgiler için ise planetaryumdan faydalanıyor...

Çanakkale-Ankara uçak seferleri başladı!

Uzun bir aradan sonra Çanakkale-Ankara uçak seferleri bugün başladı. AnadoluJet tarafından yapılacak seferler pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri Ankara’dan saat 08.45, Çanakkale’den ise 10.30’da olacak...

Uşak Seramik hisse fiyatlarını arttırdı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik "Olağandışı fiyat ve miktar hareketleri" kapsamında hisse fiyatlarını arttırdı.

Uşak Düşkünler Evi hizmete açılıyor!

Uşak Belediyesi ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın ortaklığında yapılan Düşkünler Evi Projesi’nde düşkünlerin ihtiyacını karşılayacak ev bitirildi. Karaağaç Mahallesi’nde yapılan ev her anlamda modern olarak dikkat çekiyor.

uşak çöken bina Haberi

uşak çöken bina

Uşak'ta bir inşaatın temel kazma çalışmaları esnada büyük hasar gören ve bu sebeple alınan güvenlik önlemleri kapsamında belediye ekipleri tarafından giriş çıkışların yasaklandığı iki katlı bina çöktü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İslice Mahallesi İslice Sokak'ta hafta sonu bir inşaatın temel kazma çalışmaları esnasında büyük hasar gördüğü iddia edilen iki katlı bina yerle bir oldu.

Yapılan ihbarlar üzerine olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve AFAD ekipleri geldi. Alt kısmında perdeci dükkanı, üst katında da boş konut olan bina AFAD ekipleri tarafından incelendi.

Yıkılan binanın güvenlik sebebiyle dün Uşak Belediyesi ekipleri tarafından kapatıldığı, binaya giriş çıkışların yasaklandığı belirtildi.

Yıkılan binada perdeci dükkanı olan Ramazan Ayan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Temel kazma çalışmalarının gerçekleştirildiği bölgeye yeni...