20 / 04 / 2024

uşakta iki katlı bina mı çöktü

uşakta iki katlı bina mı çöktü

Uşak İslice Mahallesi İslice Sokak'ta temel kazma çalışması sırasında hasar gördüğü için boşaltılan iki katlı bina çöktü...

Emlakta Nostalji: İki katlı apartman 9 bin 500 TL!

İstanbul Şişli Kurtuluş'taki katlı apartman 9 bin 500 liraya satılmak için ilana koyulmuş. Apartman 7 odalı ve bahçesi var..

1+1, 2+1, 3+1, tek ve iki katlı prefabrik evler ne kadar? 2023 Haziran ayı prefabrik ev fiyat listesi

Son zamanlarda prefabrik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merakla araştırılıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyat tablosu...

2 katlı prefabrik ev fiyatları ne kadar? 100 metrekare arsaya prefabrik ev yapılır mı?

Beton konutlar, uzun süren yapımları prefabrik evlerde söz konusu değil. Prefabrik evler iki katlı olabilir mi? Prefabrik evler ne kadardır? İşte merak edilenler!

İki katlı evler ne kadar? Dubleks ekonomik prefabrik ev kaç TL?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen vatandaşlar fiyatların ne kadar olduğunu sorguluyor. Peki, iki katlı ekonomik evler ne kadar? Dubleks prefabrik ev kaç TL? İşte detaylar...

İki katlı prefabrik ev fiyatları en ucuz ne kadar?  Mart 2023 prefabrik ev fiyat listesi

157 Metrekare 4+1 Dubleks, 149 Metrekare Çift Katlı İkiz Prefabrik ev fiyatları açıklandı. İşte detaylar...

O ilde iki katlı bina ve müştemilat satılacak: 65 milyon TL'ye!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şırnak Cizre Şah Mahallesi'nde yer alan avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Türkiye'de hane halklarının yüzde 60,7'sinin konutu kendine ait! 

Türkiye'deki hane halklarının yüzde 17,3'ünün iki katlı, yüzde 14,4'ünün 5 katlı, yüzde 13'ünün 6 katlı ve yüzde 11,7'sinin tek katlı binalarda ikamet ettiği belirlenirken, yüzde 60,7'sinin konutunun kendine ait olduğu görüldü. İşte ayrıntılar...

İki katlı 100 metrekare prefabrik ev ne kadar? En ucuz prefabrik ev kaç TL? 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Artan ev fiyatlarından sonra vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını merak etmeye başladı. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İki katlı 100 metrekare prefabrik ev kaç TL? İşte 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Belediye iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak! İhalesi 27 Aralık'ta!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediye iki katlı bina ve müştemilat satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şırnak Belediyesi'nden Avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatının satışı açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. 

Cizre Belediyesi iki katlı bina ve müştemilat satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Şah Mahallesi'nde yer alan iki katlı kargir bina ve müştemilatı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Dolar şu anda zirveye tırmanıyor! Son dakika dolar kuru

FED'in faiz kararlarında yükselişe geçerek zirvelere ulaşacağı beklentisi hep vardı. Dolar endeksi şu anda iki senenin zirvesini geçti yükseliyor.

Şırnak Cizre'de 36 milyon TL'ye satılık iki katlı bina ve müştemilat!

Şırnak Cizre Belediyesi, Şırnak Çizre'de yer alan iki katlı bina ve müştemilatını toplam 36 milyon TL muhammen bedelle satıyor...

uşakta iki katlı bina mı çöktü Haberi

uşakta iki katlı bina mı çöktü

Uşak'ta bir inşaatın temel kazma çalışmaları esnada büyük hasar gören ve bu sebeple alınan güvenlik önlemleri kapsamında belediye ekipleri tarafından giriş çıkışların yasaklandığı iki katlı bina çöktü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İslice Mahallesi İslice Sokak'ta hafta sonu bir inşaatın temel kazma çalışmaları esnasında büyük hasar gördüğü iddia edilen iki katlı bina yerle bir oldu.

Yapılan ihbarlar üzerine olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve AFAD ekipleri geldi. Alt kısmında perdeci dükkanı, üst katında da boş konut olan bina AFAD ekipleri tarafından incelendi.

Yıkılan binanın güvenlik sebebiyle dün Uşak Belediyesi ekipleri tarafından kapatıldığı, binaya giriş çıkışların yasaklandığı belirtildi.

Yıkılan binada perdeci dükkanı olan Ramazan Ayan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Temel kazma çalışmalarının gerçekleştirildiği bölgeye yeni...