26 / 04 / 2024

uşak kentsel dönüşüm projeleri

uşak kentsel dönüşüm projeleri

Uşak Belediyesi kentin değişimine etki edecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaştı. Proje kapsamında 430 bin metrekarede yaklaşık 450 milyon TL'lik yatırım gerçekleşmiş olacak.

Uşak kentsel dönüşümde örnek şehir!

2016 yılında bitirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanların ve TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın yakından takip ettiği proje, örnek olarak gösteriliyor.

Uşak'ta yeni binalar yükselmeye başladı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi şantiye yılı ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyleyen Cahan, hedeflerinin herkesin mutlu olduğu bir kent inşa etmek olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşüm projesi Uşak'ın vizyonunu değiştirecek!

Uşak'taki Kentsel Dönüşüm Projesi'ni hassasiyetle takip eden TOKİ Başkanı M. Ergün Turan devam eden şantiyede incelemelerde bulundu. Turan, "Türkiye'nin örnek projesini beklenilenden önce bitirerek Uşak'ın vizyonunu değiştireceğiz" dedi.

Uşak'ta kentsel dönüşüm 2016'da tamamlanacak!

Birinci deprem bölgesinde yer alan ve bina stoğunun yüzde 65'nin sağlıksız olduğu bildirilen İzmir, kentsel dönüşümdeki durağanlığından bir türlü kurtulamıyor. Ege'nin bir başka kenti Uşak'ta ise proje bitme aşamasına geldi.

Uşak'ta kentsel dönüşüm ne zaman bitecek?

Başkan Cahan, 2016'da bitirilmesi planlanan çalışmalar kapsamında binaların hızla yükseldiğini söyledi.Uşak Belediyesi'nin 430 bin metrekare alan üzerinde uyguladığı "Kentsel Dönüşüm Projesi" her geçen gün ilerliyor.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor!

Uşak Belediyesi'nin imaj projelerinden olan ve 430 bin metrekarede hayata geçecek Kentsel Dönüşüm Projesi hergün daha da ilerlemeye devam ediyor. Projesinin 2016 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Uşak kentsel dönüşümde binalar yükselmeye başladı!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan 2015 yılının söz verdikleri gibi şantiye yılı ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi. Başkan Cahan, "Bütün ekiplerimiz ile hedeflerimizde emin adımlar ile ilerliyoruz" dedi.

Uşak kentsel dönüşüm projesi hızla ilerliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi "şantiye yılı" ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi.

Uşak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Mega projelerimiz arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi ve Dokuzsele Deresi Islah Projesi, beklenenin üstünde bir hızla sürüyor. İki proje de 2016'da bitecek" dedi

Uşak'ta kentsel dönüşüm hayalden öteye geçti!

Nurullah Cahan İnşaat Mühendisleri Odası'nın düzenlediği toplantıda inşaat mühendisleri ve mimarlar ile bir araya geldi. Kentsel Dönüşüm Projesi, Kent Park Projesi, Dokuzsele Deresi Islah Projesi gibi çalışmalarda artık hayalden öteye çıktı.

Uşak'taki kentsel dönüşüm yakında tamamlanacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleriyle şehirlerin dokusunu tehdit eden ve imajını bozan sanayi sitelerinden arındırıldığını söyledi.

Uşak kentsel dönüşümle yeniden doğacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, görevdeki 1 yılını değerlendirdi. 30 Mart'ta Belediye Başkanlığı görevinde 1 yılı tamamlayacak olan Cahan, kentte büyük projelerin hayata geçmesi için zemin hazırladıklarını söyledi.

Uşak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin imaj projelerinin 2015 yılı içinde önemli aşamalara geleceğini ve 2015 yılını şantiye yılı ilan ettiklerini belirtti...

Uşak'taki kentsel dönüşüm 450 milyon TL katkı sağlayacak!

Uşak'ta yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarını örnek bir çalışma olduğunu dile getiren TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Proje kente 450 milyon TL katkı sağlayacak. Projeyi Uşak'ta en geç 2016 yılının ortalarında bitireceğiz" dedi.

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" programında konuştu ve "Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli" diyerek kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ten kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Ödünç'ün o açıklamaları...

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

AK Parti İstanbul İl Yönetimi'nden Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Geçtiğimiz gün KİPTAŞ ve İBB tarafından hayata geçirilen Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni gerçekleşmişti. Yüzde 100 uzlaşma sağlanan proje için AK Parti İstanbul yönetiminden açıklama geldi.

uşak kentsel dönüşüm projeleri Haberi

uşak kentsel dönüşüm projeleri

Uşak Belediyesi kentin değişimine etki edecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaştı. Proje kapsamında 430 bin metrekarede yaklaşık 450 milyon TL'lik yatırım gerçekleşmiş olacak. Yakın bir zamanda bitecek projeyle kent, bin 51 konut, 923 işyeri, 750 kişilik cami, 24 derslikli okul ve sağlık ocağı kazanacak. Proje son halini ise almaya başladı. Havadan çekilen drone görüntüleri projenin son halini gözler önüne serdi. 



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak'ın mega projesi olan Kentsel Dönüşümde son adımların atıldığına vurgu yaparken, "Projemiz ilimizin çehresini ve kaderini değiştirecek. 2017 de projemizin bitmesiyle değişimi hissetmeye başlayacağız" dedi. 

Uşak Belediyesi kentin değişimine etki edecek Kentsel  Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaştı. Proje kapsamında 430 bin metrekarede yaklaşık 450 milyon TL'lik yatırım gerçekleşmiş olacak. 


Yakın bir zamanda bitecek projeyle kent, bin 51 konut,...