28 / 03 / 2024

Nurullah Cahan: Uşak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Nurullah Cahan: Uşak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

6 ay içinde ihaleye çıkacak Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Cahan, Ankara ziyaretlerine TOKİ Başkanı Ergün Turan ile yaptığı görüşmeleri ekledi.




6 ay içinde ihaleye çıkacak Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Cahan,  Ankara  ziyaretlerine  TOKİ  Başkanı Ergün Turan ile yaptığı görüşmeleri ekledi. 

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım'm da katıldığı ziyaretlerde kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabı ihalesi, yakın zamanda yapılması planlanan sanayi sitesi gibi projeler masaya yatırıldı. 

Ankara'da kazanımlar elde etmeye başladıklarını ifade eden Başkan Nurullah Cahan, 1 ay içinde kent için güzel gelişmeler başardıklarını dile getirdi. 

Uşak'm ufkunu değiştirecek projelerin bir an önce hayata geçmesini arzu ettiklerini söyleyen Cahan, "Bu kapsamda ilimizin çok önemli projelerini hemen başlatmak istiyoruz. Bu projelerden birisi de kentsel dönüşüm projesiydi. 

TOKİ başkanımızı ziyaretimiz de bu kapsamda gerçekleşti. 

Ziyaretten kentsel dönüşüm revizyon çalışmalarının yapılıp en geç 6 ay içinde ihaleye çıkılacağı sözünü aldık" ifadesini kullandı. 


HaberTürk Egeli



Geri Dön