18 / 04 / 2024

uşak sivaslı devlet hastanesi temel atma

uşak sivaslı devlet hastanesi temel atma

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

TOKİ Uşak Sivaslı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Sivaslı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Sivaslı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Sivaslı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Sivaslı sosyal konut projesi...

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

Uşak Sivaslı'da devlet hastanesinin temeli atıldı!

Uşak Sivaslı'daki 30 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temeli atıldı. Fakat, hastanenin açılış törenine CHP'lilerin davet edilmediği belirlendi.

Uşak Merkez'de acele kamulaştırma!

Uşak Merkez Selvioğlu Göleti ve Sulaması işinin yapım amacıyla listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Uşak Eşme Devlet Hastanesi 20 Şubat'ta açılıyor!

Uşak Eşme Devlet Hastanesi ile ilgili son durum paylaşıldı. 60 yataklı 5 yıldızlı otel konforundaki otelin 20 Şubat'ta açılacağı belirtildi.

Uşak- Merkez İllez Göleti için acele kamulaştırma!

2016/9394 Uşak- Merkez İllez Göletinin yapımı amacıyla ekli harita ile ile listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Uşak Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatında sona gelindi!

Devlet Su işleri 2. (İzmir) Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahası, Uşak il merkezinde bulunan Dokuzsele deresi üzerinde inşa edilen "Uşak Merkez Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatı" işinde sona yaklaşıldı.

Uşak Bozlar Göleti tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nce Uşak’ta inşa edilen Eşme Bozlar Göleti ve Sulaması tamamlandı.

Uşak Devlet Hastanesi'ne yeni yol!

Uşak'ta şehir trafiğini rahatlatmak adına önem verilen çevre yollarında 2016 yılına hızlı başlandı. Ekipler güney çevre yolunun hastane bağlantısının sağlanması adına hummalı bir çalışma içine girdi...

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Uşak'ta anaokulu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni yıla yeni bir anaokulunun açılışıyla başladı. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 31’inci anaokulunu Uşak’ın Sivaslı ilçesinde açtı.

Uşak Banaz’da Yeni Devlet Hastanesi inşaatı denetlendi!

Uşak ili Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, Banaz Devlet Hastanesi idarecileri birlikte yeni yapılmakta olan hastanenin inşaatını ziyaret ederek yüklenici firmadan inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.

Uşak-Sivaslı yolundaki çalışmalar başlıyor!

Vali Seddar Yavuz, kamulaştırma bedellerinde uzlaşma sağlanamaması nedeniyle çalışma yapılamayan Uşak – Sivaslı yolundaki sorunların çözüldüğünü ve en kısa sürede çalışmaların başlayacağı müjdesini verdi.

uşak sivaslı devlet hastanesi temel atma Haberi

uşak sivaslı devlet hastanesi temel atma

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesinde 30 yatak kapasiteli bir devlet hastanesinin temel atma törenini yaptıklarını dile getirdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Güneş, bu konuya ilişkin çıkan haberlerin videosunu izletti.

Haberde, CHP'li yetkililerin bu törene davet edilmediğinin dile getirildiğini belirten Güneş, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın davet edilmesi konusunda aksakma meydana geldiğini ve buna neden olan yetkilinin uyarıldığını söyledi.

Hangi bölgeden, partiden seçilirse seçilsin, milletvekilinin davet edilmesi gerektiğine vurgu yapan Güneş, "İl müdürü hata yapmış olabilir ama bir milletvekilinin, bir il müdürüne hakaret etmesini doğru bulmuyorum, kınıyorum" dedi.

AK Parti'li Güneş, "Sivaslı Belediye Başkanı Hürriyet Şafak'ın törene davet edilmediği" iddiasının doğruyu yansıtmadığını ifade ederek, tören sırasında çekilen Şafak'ın da bulunduğu fotoğrafları basın...