25 / 04 / 2024

üsküdar boğaz manzaralı ev

üsküdar boğaz manzaralı ev

GAP Yapı tarafından İstanbul Üsküdar'da temeli atılan, boğaz manzaralı Şehrizar Konakları'nda yaşam 2013 yılında başlayacak.

Üsküdar'da 5 yılda 50 bin bağımsız bölüm yenilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, son 10 yılda Üsküdar'da 30 bin bağımsız bölüm yenilediğini ve 5 yılda da en az 50 bin bağımsız bölümü yenileyeceklerini açıkladı. 

1941 yılında Boğaz'daki evlere büyük talep! Kira bedelleri yükselmiş...

1941 yılında Boğaz manzaralı evlere talep artmaya başlamış ve  Boğaz'daki evlerin kira bedellerinde yükselişler görülmüş.

Erman Toroğlu'nın boğaz manzaralı villası görenleri kendine hayran bıraktı!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun boğaz manzaralı süper lüks evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Boğaz'ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

İstinye'de, Nidapark İstinye projesinin hemen yanı başında, Lis't ve Panavia projelerine komşu, yola cepheli, 685 metrekarelik arsa satışa çıktı. Boğaz manzaralı arsa için 50 milyon dolar isteniyor. 

Üsküdar'da 6 bloklu sitenin istinat duvarı çöktü! Bina acil boşaltıldı!

Üsküdar'da 6 bloklu bir sitede açık otoparkın istinat duvarı inşaat çalışması nedeniyle çöktü. Sitede bulunan 4 katlı 20 daireli apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. 

Bebek’teki boğaz manzaralı ikiz bina 407 milyon TL’ye satışta!

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından biri olan Bebek'teki boğaz manzaralı ikiz binalar 407 milyon TL’ye satışa çıktı.

Şişli'de 650 bin liraya kiralık 6+1 daire! Boğaz manzaralı eve istenen fiyatı gören inanamadı!

İstanbul'da bir daireye aylık 650 bin lira kira bedeli istendiği ortaya çıktı. 6 oda 1 salon olan dairenin boğaz manzarası olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 431 ada 2-34-36-39-40 parseller ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Üsküdar 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği onaylandı!

Üsküdar İlçesi, 1310 ada, 76 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişiklikleri teklifleri; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/2 sayılı kararı ile onaylandı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Üsküdar Meydan Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedel ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

Yörük Işık 'ın boğaz manzarasını kapatan kaçak kat yıkılacak!

Ünlü fotoğrafçı Yörük Işık'ın sahibi olduğu İstanbul Boğazı manzaralı dairenin karşısına çatı katı dairesi yapıldı. Işık, mahkemeye başvurdu. Mahkeme kaçak olarak yapıldığı tespit edilen dairenin yıkılmasına karar verdi...

üsküdar boğaz manzaralı ev Haberi

üsküdar boğaz manzaralı ev

GAP İnşaat'ın İstanbul Üsküdar'daki lüks konut projesi Şehrizar Konakları'nda teslimler 2013 yılında yapılacak.


108 bin metrekare inşaat alanına kurulan Şehrizar Konakları Boğaziçi mazarasına sahip olması ve Çamlıca Tepesi'ne komşu olması ve sahiplerine ayrıcalık sunuyor.


38 blokta 108 lüks konutun yer aldığı projede 3+1'den 9+1'e kadar çok çeşitli daire seçenekleri mevcut. 189 metrekareden başlayan dairelerin büyüklüğü 609 metrekareye kadar çıkabiliyor. Şehrizar Konakları'nda 1 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlar 3 milyon 600 bin liraya kadar çıkabiliyor. 


Konut kredisine uygun olan Şehrizar Konkları'nda, yüzde 30 peşinata 9 ay vadeli, yüzde 50 peşinata 1 yıl vadeli taksit seçenekleri mümkün. 


Şehrizar Konakları yeşiliyle, koru içindeki birbirinden farklı ağaçlarıyla geniş konforlu bir yaşam sunuyor. Şehrizar Konaklarında sosyal tesisler, 600 araçlık otopark ve çok çeşitli sosyal alanlar bulunuyor.


0216 557...