26 / 04 / 2024

üsküdar bulgurlu satılık arsa

üsküdar bulgurlu satılık arsa

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi'nde yer alan 29 bin 664,86 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor. İhale 5 Aralık'ta yapılacak...

Üsküdar Belediyesi'nden 30.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Üsküdar Belediyesi, Abdullahağa'da sahil şeridinde kalan arsa, Bulgurlu'da özel eğitim tesisi imarlı arsa ve Burhaniye'deki konut alanı imarlı arsayı toplam 30 milyon 280 bin 951 TL+KDV bedelle 7 Mayıs 2015 tarihinde ihale edecek.

Libadiye ve Kartal'da 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Üsküdar Libadiye'de ve Kartal Yukarı Mahalle'de yer alan iki arsayı toplam 8 milyon 216 bin 456 TL bedelle 24 Aralık 2014 tarihinde ihale edilecek...

Üsküdar Bulgurlu'da 2 bin 350 metrekarelik parselin imarı değiştirildi!

İBB Meclisi'nin mart ayı oturumlarında Üsküdar Bulgurlu'da “Karayolları yol kenarı koruma kuşağında” kalan yaklaşık 2 bin 350 metrekarelik parselin imarı “konut”, “park” ve “yol” alanı yapıldı.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Esta İnşaat-A Yapı Üsküdar Bulgurlu projesi ile 897 konut geliyor!

Esta İnşaat ile A Yapı İş Ortaklığı, Üsküdar Bulgurlu'da 897 konutluk proje yapıyor. Projenin 2019 yılı Eylül ayında tamamlanması planlanıyor..

TCDD'den Üsküdar'da satılık dubleks daire!

TCDD, Üsküdar Altunizade'deki dubleks daireyi ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale, 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Üsküdar Küçük Çamlıca özel eğitim alanı imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar'a bağlı Küçük Çamlıca'da 58 ada, 1 ve 2 parsellerin, Günübirlik Tesis Alanı'ndan Özel Eğitim Tesis Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Akiş GYO, TOKİ Üsküdar Bulgurlu ihalesine katılıyor!

Akiş GYO İstanbul Üsküdar Bulgurlu Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesine katılmaya karar verdi.

İdealist GYO TOKİ Üsküdar Bulgurlu ihalesine katılacak!

Alp Karasar İnşaat A.Ş. & İdealist GYO A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'in Üsküdar Bulgurlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi ihalesine katılıyor.

İdealist GYO TOKİ'nin Üsküdar Bulgurlu arsa ihalesine katılacak!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO TOKİ'nin Üsküdar Bulgurlu arsa ihalesine katılacak.

Üsküdar Bulgurlu Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Üsküdar Bulgurlu Mah. 77 Ada 11-12-15-79-80 (77 ada 5 parsel) ve 1083 ada 73-76 (1083 ada 56 parsel) parseller ve Bir Kısım Kadastral Boşluk Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı...

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık!

Üsküdar'a bağlı Altunizade bölgesinde inşa edilen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin dolardan başlıyor.

TOKİ Üsküdar Bulgurlu'da 2 arsasını satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'nde 77 Ada 5 Parsel ve 1083 Ada 56 Parselde bulunan 2 arsasını 3 Kasım'da satışa çıkarıyor.

TCDD'den Üsküdar'da satılık 3 dubleks daire!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Altunizade'de bulunan 3 dubleks daireyi satışa çıkardı. İhalesi 7 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

üsküdar bulgurlu satılık arsa Haberi

üsküdar bulgurlu satılık arsa

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu Mahallesi'nde yer alan 29 bin 664,86 metrekare büyüklüğündeki arsayı satışa sunuyor. Arsa, kısmen ticaret+konut alanı, kısmen özel ortaokul alanı, kısmen sağlık tesis alanı, kısmen meydan alanı, kısmen park alanı, kısmen de imar yolu alanında kalıyor.

Toplam muhammen bedeli 385 milyon 643 bin 180 TL olarak belirlenen arsa için geçici teminat bedeli ise 11 milyon 569 bin 295,40 TL olarak belirlendi. İstekliler şartname için ise 600 TL ödeyecek. İhale 5 Aralık'ta saat 13:00'da yapılacak. İhale, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane'de gerçekleşecek.

İhaleye katılmak isteyenlerden istenen belgeler:

a) Gerçek kişinin Kanuni ikametgâh ve nüfus cüzdan sureti (İstanbul’da ikamet kaydı olanlar için T.C. kimlik numaralarını ihtiva eden “Nüfus Cüzdanı”, “Sürücü Belgesi” veya “Pasaport” ibrazı...