19 / 04 / 2024

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde tahliye işleminin yürütmesi durduruldu! 

Üsküdar Çengelköy’de Türkiye Diyanet Vakfı’nın mülkiyet sahipleri arasında olduğu 29 Mayıs Sitesi’nin tahliye işlemi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aktarılan detaylara göre rezerv alan ilan edilen sitede tahliye işleminin yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Üsküdar Çengelköy Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar ilçesi, Çengelköy Mahallesi, ( Kreş Alanı ) 1004 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Çengelköy'de 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı tarafından Çengelköy'de bulunan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale, 6 Temmuz'da gerçekleşecek..

Kadıköy ve Üsküdar'da 8,5 milyon TL'ye satılık iki gayrimenkul!

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, Kadıköy Merdivenköy ve Üsküdar Çengelköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 8 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar- Çengelköy kentsel dönüşümle yenileniyor!

İstanbul Üsküdar Çengelköy sırtlarında başlayan kentsel dönüşümle boş arazilerde lüks konutlar yapılıyor. Dönüşüm kapsamında yıkılan evlerde yaşayan ailelere 7 bin 500-30 bin TL arası enkaz bedeli veriliyor.

Üsküdar Çengelköy'de icradan 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Üsküdar Çengelköy'de bulunan bin 657 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Boğaz manzaralı arsanın toplam satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Üsküdar Çengelköy'de 9.5 milyon TL'ye satılık iki arsa!

Üsküdar Belediyesi tarafından Çengelköy'de orta yoğunluklu konut alanı ve ticaret alanı olmak üzere iki arsa toplam 9 milyon 544 bin 230 TL'ye ihaleye çıkarıldı...

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri!

Demirland GYG A.Ş - William Turner ortaklığında Üsküdar'da hayata geçirilen Üsküdar Çengelköy Park Evleri toplam 27 villadan oluşuyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri kişiye özel uygulanabiliyor.

Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı!

Teslimlerinin 2016'da yapılması planlanan Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı kişiye özel hazırlanabiliyor. İşte, Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı detayları...

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Üsküdar Çengelköy'e sosyal tesis yapılacak!

Üsküdar Çengelköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait yaklaşık 17 bin metrekarelik alana yeni bir sosyal tesisin yapılması, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi.

Çengelköy Park Evleri adresi!

27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans dairenin bulunduğu projede daireler 2+1,3+1 ve 5+1 olarak belirlendi. Çengelköy Park Evleri adresi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor.

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim Haberi

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da inşa edilen Çengelköy Park Evleri Demirland GYG A.Ş - William Turner tarafından yükseliyor.


Çengelköy Park'ta kaç konut bulunuyor?

Demirland Çengelköy Park 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve cadde dükkanlarında meydana geliyor. 


Üsküdar Çengelköy Park daire tipleri 

Çengelköy Park projesinde yer alan daireler 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlanırken, daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildi. 


Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Üsküdar Çengelköy Park teslimlerinin Ocak 2016'da yapılması planlanıyor.


Çengelköy Park nerede?

Proje; Boğaziçi Köprüsü'ne 4.5 kilometre mesafede, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9.4 kilometre uzaklıkta, Çengelköy sahiline 1.3 kilometre  ve Üsküdar'a 7.2 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.


Çengelköy Park...