26 / 04 / 2024

üsküdar libadiye havaray

üsküdar libadiye havaray

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar ilçesinde yapılacak olan Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/ 5.000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Üsküdar’da kaçak kafe iddiası!

Üsküdar Çamlıca Libadiye Caddesi'nin Şeker Maslak Sokağı ile kesiştiği köşede bulunan alan üzerinde kafe inşaatı başladı. CHP’li Hüseyin Sağ, kafenin kaçak olarak inşa edildiğini iddia etti.

Üsküdar'da 3 bina boşaltıldı!

Üsküdar'da Çamlıca-Libadiye arasına yapılacak olan tünel inşaatının yakınındaki 3 bina içinde ve dışında çatlaklar oluşması nedeniyle boşaltıldı.

Üsküdar Libadiye Köprüsü yenileniyor!

Üsküdar'daki Libadiye Köprüsü'nde yenileme çalışmaları başladı.120 gün sürecek çalışmalar kapsamında sürücülerden Ünalan ve Esatpaşa köprülerini kullanmaları istendi.

Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Hattı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar ilçesinde yapılacak olan Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/ 5.000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

İstanbul'da havaray, raylı sistem ve teleferik ihaleleri ne zaman?

Üsküdar Libadiye Caddesi ile Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray, Bayrampaşa-Eyüp-Eminönü Raylı Sistem ve Gaziosmanpaşa (Rami) - Eyüp (Yeşilpınar) Teleferik Projesi'nin ihale tarihleri belli oldu. İşte İstanbul'un önemli ulaşım projelerinin ihale günleri..

Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Projesi 20 Ağustos'ta ihale ediliyor!

4,5 kilometre uzunluğa sahip Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray projesinin ihalesi 20 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştiriliyor. Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından yürütülüyor...

Üsküdar Ümraniye metro durakları!

Üsküdar Ümraniye metro durakları, Üsküdar, Fıstıkağacı, Bağlarbaşı, Altunizade, Kısıklı, Libadiye, Çarşı, Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, Lise, Dudullu, Toplu Konutlar, Çekmeköy ve Sancaktepe olarak hizmet veriyor...

Üsküdar'daki 35 odalı misafirhaneyi SGK satılığa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi aracılığıyla Üsküdar'da bulunan 35 oda 74 yatak kapasiteli misafirhanesi satıyor...

Eryapı Üsküdar Evleri'nde 110 bin liraya 3+1!

Eskişehir Üsküdar Vadi Evleri'nde fiyatlar 85 bin liradan başlıyor, projede yer alan konutların Mart 2013'te teslim edilmesi planlanıyor

Üsküdar'da 1 milyon 180 bin TL'ye icradan satılık 11 adet dükkan!

Üsküdar Bulgurlu'da arsa paylı 11 bodrum kat ve dükkan toplam 1 milyon 180 bin liraya satılıyor...

Üsküdar'da Bilim Merkezi ve Gözlem Evi kurulacak!

Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, hafriyat çalışmalarına başlanan ve bu yıl içinde temeli atılması planlanan Ünalan Bilim Merkezi ve Gözlem Evi'nin 2013-2014 eğitim döneminde hizmete girmesi planlanıyor

Üsküdar yükselmeye karşı emsalle korunacak!

Üsküdar’ın Belediye Başkanı Kara “En az 2 bin metrekarelik alanları birleştirip bize müracaat edenlere, en fazla 3 emsalle izin veriyoruz” dedi...

üsküdar libadiye havaray Haberi

üsküdar libadiye havaray


İstanbul Üsküdar İlçesi, Libadiye Caddesi Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12 Aralık 2014 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı tadilatı 3 Nisan 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...