25 / 04 / 2024

Üsküdar Ümraniye metro durakları!

Üsküdar Ümraniye metro durakları!

Üsküdar Ümraniye metro durakları, Üsküdar, Fıstıkağacı, Bağlarbaşı, Altunizade, Kısıklı, Libadiye, Çarşı, Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, Lise, Dudullu, Toplu Konutlar, Çekmeköy ve Sancaktepe olarak hizmet veriyor...




Üsküdar Ümraniye metro durakları!

Anadolu yakasının trafik sorununa önemli ölçüde çözüm getirecek olan ikinci bir hat Üsküdar Ümraniye arasına yapılan metro hattıdır. Üsküdar Ümraniye metro durakları olan Üsküdar-Altunizade-Ümraniye-Dudullu-Çekmeköy metro projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. 


Üsküdar Ümraniye metro durakları Üsküdar, Fıstıkağacı, Bağlarbaşı, Altunizade, Kısıklı, Libadiye, Çarşı, Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, Lise, Dudullu, Toplu Konutlar, Çekmeköy ve Sancaktepe istasyonları yer alıyor. 


Üsküdar Ümraniye metro kaç dakika?

Üsküdar Ümraniye metrosu ile Üsküdar'dan metroya binen bir kişi son durak olan Sancaktepe'ye toplam 24 dakikada ulaşmış oluyor. Peki Üsküdar Ümraniye metro kaç kilometre? diye merak ediyorsanız hemen söyleyelim; bahsettiğimiz 24 dakikalık mesafede ulaşım hattı 22 kilometre.


Sancaktepe Üsküdar arası 24 dakika,

Sancaktepe Yenikapı arası 36 dakika,

Sancaktepe Taksim arası 44 dakika,

Sancaktepe Hacıosman arası 68 dakika, 

Sancaktepe Atatürk Havalimanı arası 68 dakika, 

Sancaktepe Olimpiyat Stadı arası 78 dakika.


Üsküdar Ümraniye metrosu ne zaman bitecek?

Üsküdar Sancaktepe metrosu güzergahına göre hat,  Marmaray  Üsküdar istasyonu ile entegre olarak başlayıp Alemdağ Caddesi ile Şile Yolu Kavşağı yakınlarında son buluyor. Üsküdar Sancaktepe metrosunun 2015 yılında hizmete alınması planlanıyor.



Haliç metro köprüsü güzergahı!
Pendik Kaynarca metro hattı!
Kartal Tuzla metro hattı!




Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön