26 / 04 / 2024

üsküdar yavuztürk kaçak binalar

üsküdar yavuztürk kaçak binalar

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat: 16 konut satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ümraniye'de yer alan 16 adet konut için satış ihalesi düzenliyor.

Kaçak maç yayını izleyenlere şoke eden haber! Öyle bir yaptırım geliyor ki!

Kaçak maç yayınlarının önüne geçmek için yapılan çalışmalara hız verildi. Çok sayıda kişinin özellikle derbi maçlarını kaçak olarak izlediğinden yola çıkan Digitürk ve spor kulüpleri harekete geçti.

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat! 11 adet konut satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Yavuztürk (Çengelköy) Mahallesi'nde yer alan 11 adet konutu satışa çıkardı. 

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 2699 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Üsküdar Kız Kulesi Konakları'nda tartışma yaratan villa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Can Akın Çağlar, 2018'de Üsküdar Kız Kulesi Konakları’ndaki ipotekli villayı, 2018’de bir bankadan 12 milyon liraya satın almıştı. Villanın değeri şu anda 80 milyon TL.

Fethiye Kayaköy'de sit alanında kaçak inşaat yapılıyor iddiası!

Fethiye Kayaköy'de inşaat yasakları kalkar kalkmaz, burası SİT alanı ve özel koruma bölgesinde olmasına rağmen, kaçak inşaatlar yapılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'nın okur mektupları köşesinde bir okuyucu kaçak inşaatla ilgili bilgi verdi.

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Fransa'da kaçak işçi çalıştıran Türk inşaat patronuna hapis!

Fransa'da faaliyet gösteren Türk inşaat patronu; vergi kaçırma, kaçak işçi çalıştırma ve usulsüz olarak parasını Türkiye'ye göndermesi sebebiyle 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

İBB'nin Atatürk Parkı'ndaki kaçak yapıları için soru önergesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi AK Partili Saim Kadıoğlu, Atatürk Parkı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen kaçak yapılar hakkında soru önergesi talebinde bulunuldu.

üsküdar yavuztürk kaçak binalar Haberi

üsküdar yavuztürk kaçak binalar

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında belediye tarafından verilen imar izni sebebiyle inşa edilen binalara verilen elektrik, su ve doğalgaz hizmetinin durdurulmasına karar verildi. 

Cumhuriyet Gazetesi'nden İlayda Kaya'nın haberine göre, Faruk Kıyım, Üsküdar’daki Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan 638 metrekarelik arsasının üzerine kaçak ve ruhsatsız bina yapılmasına izin verdiğini belirterek Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve binaların yıkılmasını talep etmişti. Danıştay’ın kaçak bina yapıldığına ilişkin kararından sonra, Üsküdar Belediyesi Yapı ve Kontrol Müdürlüğü tarafından 20 Ocak'ta alınan kararla söz konusu binaların elektrik, su ve doğalgaz abonelikleri iptal edildi.

Belediye’den ilgili kurumlarla paylaşılan yazıda şu ifadelere yer verildi:

“Üsküder ilçesi, YavuzTürk Mahallesi, 224 pafta, 1664 ada, 1 parsel sayılı yerinde bulunan Raskent Konut Kooparatifi...