19 / 04 / 2024

usulsüz gayrimenkul satışı

usulsüz gayrimenkul satışı

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştiriliyor! İstanbul, İzmir, Yalova, Bursa da aralarında! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştirilecek. Peki hangi illerdeki gayrimenkullerin satışı yapılacak? Söz konusu gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? 

Polisli çetenin 211 daireli site vurgunu: Evler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı! 

İstanbul Esenyurt'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Aralarında da polis memurlarının da bulunduğu kişiler, 211 konuttan oluşan bir sitedeki daireleri usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye sattı.

Nisan ayında gayrimenkul satışları Mart'a göre yüzde 29 azaldı!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de geçen ay 214 bin 947 gayrimenkul satışı gerçekleştirilirken, söz konusu bu işlemlerden 4 milyar 338 milyon 172 bin 341 Türk Lirası tapu harcı geliri elde edildi.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

Ocak ayında 250 bine yakın gayrimenkul satış işlemi yapıldı! Elde edilen tapu harcı geliri şaşırttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre,  Türkiye'de, geçen ay 249 bin 852 gayrimenkul satış işlemi yapıldı. Söz konusu satış işlemlerinden 4 milyar 131 milyon 727 bin 328 lira tapu harcı geliri elde edildi.

Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde 4 gayrimenkul satılıyor! 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Tekirdağ ili Marmaraereğlisi Belediyesi, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 4 gayrimenkul satılıyor! 765 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ ili Marmaraereğlisi Belediyesi, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa'da 6 gayrimenkul satılıyor! 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa ili Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesi, Kestelek, Ormankadı, Devecikonak, Hisaraltı ve Yenikızılelma Mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı o ilde 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Rize Ardeşen'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yılın ilk 6 ayında 1,5 milyondan fazla gayrimenkul satış işlemi yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de 2022 yılının ilk 6 ayında 1,5 milyondan fazla gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirildi. Söz konusu işlemlerden yaklaşık olarak 18,5 milyar liralık tapu harcı geliri elde edildi.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehitkamil'de gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 15 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

usulsüz gayrimenkul satışı Haberi

usulsüz gayrimenkul satışı

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda 9 ay süren çalışma sonucunda 28 kentte nitelikli dolandırıcılık yaptığı saptanan 20 suç örgütü üyesi 235 şüphelinin yakalanması için sabah erken saatlerde eş zamanlı olarak "Çekirge" adı verilen operasyon başlatıldığını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakanlık teknolojinin her türlü imkanını kullanarak vatandaşları dolandıran şüphelileri ve kullandıkları yöntemleri yakın takibe alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (KOM), yaptığı çalışmaların sonucunda 28 ilde 20 suç örgütünün varlığını tespit ettiklerini açıkladı. Yaklaşık 9 ay devam eden teknik ve fiziki takip sonrasında şüphelilerin kimliklerini tek tek belirleyen ekipler, 235 kişinin örgütlü olarak nitelikli dolandırıcılık suçunu işlediklerini belirledi.

Söz konusu kentlerdeki cumhuriyet başsavcılıklarından alınan gözaltı kararları sonrasında KOM Başkanlığı koordinasyonunda Çekirge adı...