27 / 04 / 2024

utfak tüpü kaç lira

utfak tüpü kaç lira

Vatandaş çay fiyatına gelen yüzde 43,71’lik zammın şokunu atlatamazken gün içinde bir zam da tüp fiyatlarına geldi. 301 TL’den satılan 12 kilogramlık mutfak tüpünün fiyatı 311 liraya yükseldi. Bu zamla birlikte mutfak tüpüne bir yılda yüzde 141 zam yapılmış oldu.

Mutfak tüpüne çılgın zam! Büyük tüp fiyatları 500 TL'yi geçti! Aygaz, Mogaz, Milangaz 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz senenin zam rekortmenleri arasında yer alan mutfak tüpünün fiyatı 500 TL'yi aştı. Yeni zamlı mutfak tüpü fiyatlarını gören vatandaş kan ağlamaya başladı. Peki, mutfak tüpü ne kadar? Büyük tüp kaç TL? 20 Ağustos 2023 Aygaz, Mogaz, Milangaz fiyat listesi...

Mutfak tüpüne bayram öncesi dev zam! Bu kurban tencereler fokurdamayacak! Aygaz Milangaz İpragaz mutfak tüpü fiyatları!

Tüp fiyatları sürekli olarak artış göstermeye devam ediyor. Ülkemizdeki yüksek enflasyonla birlikte tüp fiyatları kaçınılmaz bir şekilde artıyor. Zam furyasına tutulan tüp fiyatlarını duyan vatandaş isyanda! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, ve Milangaz 27 Haziran 2023 fiyatları!

Tüp fiyatlarına mayıs sürprizi! 12 kiloluk tüp fiyatı kaç lira? Aygaz, İpragaz...6 Mayıs 2023 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatlarına yeni zam geldi mi? Tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte Aygaz, İpragaz ve Milangaz mutfak tüp fiyatlarındaki son gelişmeler!

Nisan ayında tüp fiyatlarındaki düşüş sıraya sokar! Bu fırsatı kaçırmadan güncel tüp fiyat listesi!

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan zam haberleri arasında tüp fiyatları da yer almaktaydı. Ancak şimdi yeni bir gelişme ile tüp fiyatlarıyla ilgili indirim haberleri gündeme geldi.

Mutfak tüpüne bu ay zam geldi mi? Büyük tüp fiyatları kaç TL? Aygaz, Milangaz, İpragaz 2 Nisan 2023 fiyat listesi!

Aygaz, İpragaz, Bizimgaz ve Milangaz tüp markalarının fiyatları yaşanan zamlardan sonra sürekli güncellenmeye başladı. Peki tüpler ne kadara satılıyor? Tüp fiyatlarına zam geldi mi? 

Tüp fiyatları aldı başını gidiyor! Aygaz 12 kg tüp fiyatı kaç TL? Aygaz, İpragaz, Milangaz 1 Mart 2023 fiyat listesi!

Tüp fiyatları her gün olduğu gibi Mart ayının ilk gününde de merakla araştırılıyor. İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz, Bizimgaz 1 Mart 2023 fiyat listesi!

Mutfak tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz 12 kg tüp fiyatı kaç TL? İşte 22 Ocak 2023 tüp fiyatları!

İpragaz 12 kg ev tüpü fiyatı ne kadar, Aygaz gri ev tüpü 12 kg kaç TL? İşte 22 Ocak 2023 tüp fiyatları!

Mutfak tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz 12 kg tüp fiyatı kaç TL? 19 Ocak 2023 tüp fiyatları!

Mutfak tüpüne zam geldi mi? Tüp fiyatları arttı mı? İşte 19 Ocak 2023 marka marka tüp fiyatları!

12 kg mutfak tüpü ne kadar? Ev tüpüne zam geldi mi? İşte Aygaz, Milangaz, Mogaz 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü kullanan tüketiciler tüp fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki Mutfak tüpüne zam geldi mi? Ev tüpü ne kadar, kaç TL? İşte Mogaz, Aygaz, Milangaz 14 Kasım 2022 fiyat listesi....

Mutfak tüp fiyatları kasımda şaşırttı! İpragaz, Aygaz, Milangaz, Mogaz 12 kg tüp kaç TL! 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Doğalgaz veya LPG'ye gelen zamların ardından mutfak tüp fiyatları da güncellenmeye başladı. Bu kapsamda tüp kullanan vatandaşlar kasım ayıyla birlikte güncel tüp fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki 12'lık mutfak tüpüne bu ay zam geldi mı? İşte ayrıntılar...

Mutfak tüpü ne kadar? İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü kaç TL, İpragaz büyük tüp ne kadar, 12 kg büyük tüp ne kadar? soruları tüp kullanan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte Aygaz İpragaz Milangaz ve Mogaz 12 kg tüp 28 Ekim 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpü ne kadar? İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü ne kadar, İpragaz büyük tüp kaç TL,12 kg büyük tüp ne kadar? soruları tüp kullanan vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte Aygaz İpragaz Milangaz ve Mogaz 12 kg tüp 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpünde çılgın indirim! 12 kg'lık ev tüpü ne kadar oldu? İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ev tüpü kullanan tüketicileri sevindirecek müjde İpragaz'dan geldi. İpragaz 12 kilogram mutfak tüpüne sonbahar kampanyası yaptığını duyurdu. Peki, 12 kilogramlık mutfak tüpü ne kadar, kaç TL oldu? İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

utfak tüpü kaç lira Haberi

utfak tüpü kaç lira

Gün geçmiyor ki vatandaş bir zam haberiyle daha sarsılmasın. Bu kez ise bir günde iki zam haberi birden adeta vatandaşın başını döndürdü.

Türkiye’de en çok tüketilen içecek olan ve dünyada en çok üretimi yapılan ülkeler arasında Türkiye’nin de yer aldığı çaya zam geldi.

Yüzde 43,71’lik zamla birlikte vatandaşın adeta dünyası başına yıkılırken, marketlerden gelen görüntüler ise hayrete düşürdü.

Öte yandan akşam saatlerinde bir zam haberi daha gündeme düştü. Çaya gelen zammın ardından diğer bira zam haberi de mutfak tüpü için geldi.

Dün 301 lira olan tüp bugün ise 311 liradan satışa çıktı. Zammın LPG’de yaşanan fiyat artışından dolayı geldiği...