26 / 04 / 2024

Çayın ardından bir zam da mutfak tüpüne. Vatandaş mutfağa girmeye korkar oldu 

Çayın ardından bir zam da mutfak tüpüne. Vatandaş mutfağa girmeye korkar oldu 

Vatandaş çay fiyatına gelen yüzde 43,71’lik zammın şokunu atlatamazken gün içinde bir zam da tüp fiyatlarına geldi. 301 TL’den satılan 12 kilogramlık mutfak tüpünün fiyatı 311 liraya yükseldi. Bu zamla birlikte mutfak tüpüne bir yılda yüzde 141 zam yapılmış oldu.



Gün geçmiyor ki vatandaş bir zam haberiyle daha sarsılmasın. Bu kez ise bir günde iki zam haberi birden adeta vatandaşın başını döndürdü.

Türkiye’de en çok tüketilen içecek olan ve dünyada en çok üretimi yapılan ülkeler arasında Türkiye’nin de yer aldığı çaya zam geldi.

Yüzde 43,71’lik zamla birlikte vatandaşın adeta dünyası başına yıkılırken, marketlerden gelen görüntüler ise hayrete düşürdü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön