25 / 04 / 2024

Çayın ardından bir zam da mutfak tüpüne. Vatandaş mutfağa girmeye korkar oldu 

Çayın ardından bir zam da mutfak tüpüne. Vatandaş mutfağa girmeye korkar oldu 

Vatandaş çay fiyatına gelen yüzde 43,71’lik zammın şokunu atlatamazken gün içinde bir zam da tüp fiyatlarına geldi. 301 TL’den satılan 12 kilogramlık mutfak tüpünün fiyatı 311 liraya yükseldi. Bu zamla birlikte mutfak tüpüne bir yılda yüzde 141 zam yapılmış oldu.



Öte yandan akşam saatlerinde bir zam haberi daha gündeme düştü. Çaya gelen zammın ardından diğer bira zam haberi de mutfak tüpü için geldi.

Dün 301 lira olan tüp bugün ise 311 liradan satışa çıktı. Zammın LPG’de yaşanan fiyat artışından dolayı geldiği belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön