26 / 04 / 2024

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekor daha kırdı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 12 Haziran 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekor daha kırdı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 12 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta ardı arkası kesilmeden gelen zamların ardından mutfak tüpüne dev bir zam geldi! Mutfak tüpünün yeni fiyatını gören vatandaşlar bir kez daha isyan etti! Mutfak tüpü fiyatları ilk kez bu kadar yükseldi! İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 12 Haziran 2022 fiyat listesi



Elif AlparBir zam bir indirim derken mutfak tüpünde hatlar karıştı! Son indirimin ardından mutfak tüpüne inanılmaz bir zam geldi! Geçtiğimiz ay indirim yapılan tüp fiyatları aldı başını gitti! Zam ile beraber rekora koşan mutfak tüpü kendi rekorunu kırdı! Mutfak tüpü son on sene içinde yüzde 396 zamlandı!

Mutfak tüpüne beş günde ikinci zam! Büyük tüp rekor kırdı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 26 Mayıs 2022 fiyat listesi!

On sene önce yani 2012'de mutfak tüpü sadece 65 TL'ydi! 10 sene önce 4 kişilik çekirdek bir ailenin mutfak tüpüne senelik olarak 780 liralık bir bütçe ayırması yeterli oluyordu fakat bu sene 4 bin liralık bir bütçe ayırılması bile yeterli olmayabiliyor!

Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar?Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 12 Haziran 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön