26 / 04 / 2024

Mutfak tüpü yüzde 147 zamlandı! Büyük tüp fiyatları patladı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 20 Haziran 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpü yüzde 147 zamlandı! Büyük tüp fiyatları patladı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 20 Haziran 2022 fiyat listesi!

Bir zam bir indirim derken mutfak tüpü fiyatları aldı başını gitti! Rekor üstüne rekor kıran mutfak tüpü fiyatları bir sene içinde yüzde 147 zamlandı! Büyük tüp fiyatları patladı! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...



Bir zam bir indirim derken mutfak tüpü fiyatları aldı başını gitti! Son indirimin ardından mutfak tüpüne görülmemiş bir zam geldi! Geçtiğimiz ay indirim yapılan tüp fiyatları aldı bu ay rekor kırdı! Zam ile birlikte rekor üstüne rekor kıran mutfak tüpü fiyatları bir sene içinde yüzde 147 zamlandı!

Mutfak tüpü yüzde 147 zamlandı! Büyük tüp fiyatları patladı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 20 Haziran 2022 fiyat listesi!On sene önce yani 2012 yılında mutfak tüpü sadece 65 TL'ydi! 10 sene önce 4 kişilik çekirdek bir ailenin mutfak tüpüne senelik olarak 780 liralık bir bütçe ayırması yeterli olurken bu sene bu rakam 4 bin lirayı aştı! Mutfak tüpü fiyatları son on sene içinde yüzde 396 zamlandı!

Son gelen zam ile birlikte mutfak tüpleri 20 TL birden zamlandı! 

Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön