29 / 03 / 2024

Otobüs bileti fiyatları yüzde 202 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları yüzde 202 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kurban Bayramı öncesi 30 lirayı aşan motorin fiyatlarıyla şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Otobüs bileti fiyatları bir sene içinde yüzde 202 zamlandı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...



Kurban Bayramı öncesi 30 lirayı aşan motorin fiyatlarıyla şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Okulların kapanması ve bayramın yaklaşması ile otobüs bileti fiyatlarına yine zam geldi! Otobüs bileti fiyatları dört günde yüzde 13 zamlandı! Yeni gelen zam ile birlikte otobüs bileti fiyatları bir sene içinde yüzde 202 zamlandı!

Dört kişilik çekirdek bir ailenin gidiş-dönüş biletlerine ücret 3 bin TL'lik bir bütçe ayırması bile yeterli olmayabiliyor. İstanbul-Ankara arası otobüs bileti fiyatları geçen sene 170 TL iken bugün yüzde 123'lük artışla 380 TL'ye satılıyor. 

Akaryakıta gelen peş peşe zam, şehirler arası otobüs seyahat hizmeti sunan firmaları derinden sarstı! Otobüs bileti fiyatları vatandaşı şok etti! Yeni fiyatları gören halk isyan etti! Artık neredeyse 290 TL'nin altına bilet bulmak mümkün bile değilken otobüs firmalarından değişik bir çözüm geldi!

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası seyahat hizmeti veren bazı otobüs bileti firmaları, gelen bu zamların ardından rezervasyon sistemine son verdi. Artan fiyatların ardından otobüs firmaları yolcu biletlerini taksitle satmaya başladı. Bilet fiyatları vatandaşın alım gücünü aşınca firmalarımız bankalarla anlaşıp taksitle bilet satmaya başladı. 

Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön