29 / 03 / 2024

Otobüs bileti fiyatları zamlandı! Bayram öncesi seferler doldu! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 2 Temmuz 2022 fiyat listesi

Otobüs bileti fiyatları zamlandı! Bayram öncesi seferler doldu! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 2 Temmuz 2022 fiyat listesi

Kurban Bayramı'nı memleketinde ya da tatil mekanlarında geçirmek isteyenler şimdiden Otogarlarda yoğunluk oluşturmaya başladı. Ek seferler eklendi! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte Metro, Pamukkale, Kamil Koç 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Kurban Bayramı'nı memleketinde ya da tatil mekanlarında geçirmek isteyenler şimdiden Esenler Otogarı'nda yoğunluk oluşturmaya başladı. TOFED Başkanı Birol Özcan, Temmuz'dan 18 Temmuz'a kadar ilave sefer yapıldığını belirtti. En fazla bin 400 otobüs çıktığını açıklayan Özcan, "Eskiden, buradan 2 bin 500 otobüs çıkıyordu. Sefer sayımız öyleydi, sefer sayıları azaldı." ifadelerini kullandı.

Otobüs şoförleri seferlerin dolu olduğunu belirtirken, yolcular da özel araçlarıyla gitmenin maliyetinin otobüsten daha pahalı olduğunu söyledi.

Otobüs bileti fiyatlarına günlük zam dönemi! Zamlar durmuyor! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 15 Haziran 2022 fiyat listesi!İstanbul Ticaret Odası'nın açıklamasına göre Haziran ayında otobüs bileti fiyatları yüzde 33,08 artarak, zirveye oturdu. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; yolcular azaldı. Özcan, "Bizde sefer sayıları azaldı. Yolcu maliyetleri yüksek olduğu için, mazot fiyatlarından dolayı fiyatı yükselttik." dedi. 

Otobüs bileti fiyatları bayram öncei zamlansa da otogarlarda hareketlilik başladı. Pek çok vatandaş otobüs bileti bulamıyor. Bu nedenle ek seferler gerçekleştiriliyor. Şu anda yoğunluk oldukça fazla!

Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte Metro, Pamukkale, Kamil Koç 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön