25 / 04 / 2024

Otobüs bileti fiyatlarına yüzde 150 zam! Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy... İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Otobüs bileti fiyatlarına yüzde 150 zam! Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy... İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatlarının artmasının otobüs ve uçak bileti fiyatlarına yansıdığını, otobüs bileti fiyatlarında yüzde 150'ye varan artış yaşandığını belirtti. Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy... İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Enflasyonda zam şampiyonu otobüs bileti oldu! Ulaşım anlamında yüksek akaryakıt, otoyol geçiş maliyetleri, transfer ücretleri gibi pek çok etken nedeniyle otobüs bileti fiyatlarına inanılmaz zamlar yapıldı! Öyle ki bazı kişilere artık uçak daha hesaplı gelmeye başladı. Otobüs fiyatlarında yıllık fiyat artışı yüzde 150 oldu. 

Öğrencilere bayram müjdesi! Memleketine gideceklere otobüs biletleri bedava!Obiletcom'un verilerine göre, bu bayramda  bir önceki bayrama oranla, otobüs bileti satışları en çok artan şehirler Erzincan, Batman, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Elazığ olurken, uçakta ise Kıbrıs (Lefkoşa), Hatay, Diyarbakır, Iğdır ve Mardin başı çekti. Kurban Bayramı'nda otobüs bileti fiyatlarının katlanarak artacağı söyleniyor.

4 kişilik bir çekirdek bir ailenin Ramazan Bayramı'da şehir dışına çıkmak için sadece ulaşım için neredeyse 6 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyordu bu oran Kurban bayramında daha da artacak gibi gözüküyor.

Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy, Nilüfer... İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön