25 / 04 / 2024

Otobüs bileti fiyatları yüzde 166 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları yüzde 166 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Döviz kurunda yaşanan değişikliler sebebi ile köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin ve akaryakıta yapılan zamlar, otobüs bileti fiyatlarını derinden etkiledi. Şehirlerarası otobüs bileti fiyatları bir sene içinde yüzde 166 zamlandı! Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç...



Yaz aylarının gelişi yaklaşması ile tatil planı yapan vatandaşlar şehirler arası otobüs bileti fiyatlarını araştırmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda, özellikle Nisan ayında her gün yeni zam gelen otobüs bileti fiyatlarının son durumu merak konusu oldu. 

Bilet fiyatlarının Nisan ayında yapılan zamlar vatandaşları isyan ettirdi. Öyle ki geçtiğimiz aylarda uçak bileti otobüs biletlerinin yanında karlı kalmaya başladı.

Şehirlerarası otobüs seferleri bilet fiyatlarında zam oranı yüzde 150’yi aştı. Bilet fiyatlarının, yaklaşan Kurban Bayramı tatili dönemi ve yaz sezonuyla yeniden zamlanacağı düşünülüyor. 

Otobüs bileti fiyatlarına yüzde 150 zam! Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy... İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Döviz kurunda yaşanan değişikliler sebebi ile köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin ve akaryakıta yapılan zamlar, otobüs bileti fiyatlarını derinden etkiledi. Şehirlerarası otobüs bileti fiyatları, geçtiğimiz sene göz önüne alındığında yüzde 166 zamlandı. 

Geçen sene antalyaya gitmek isteyen 4 kişilik bir ailenin gidiş dönüş biletlerine ortalama olarak 960 liralık bir bütçe ayırması gerekirken bu sene mu ücret 2 bin 560 liraya kadar dayandı. 

Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç... İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön