23 / 04 / 2024

Otobüs bileti fiyatları uçtu! Bayramda biletler tükendi! Metro, Pamukkale, Kamil koç 9 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Otobüs bileti fiyatları uçtu! Bayramda biletler tükendi! Metro, Pamukkale, Kamil koç 9 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı'nda şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Otobüs bileti fiyatları bir sene içinde toplam 215 oranında zamlandı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte Metro, Pamukkale, Kamil koç 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Kurban Bayramı'nda şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Tatil döneminin başlaması ve Kurban Bayramı'nın gelişi ile otobüs bileti fiyatları  ile otobüs bileti fiyatları zirveye oturdu. Otobüs bileti fiyatları Haziran ayında toplam yüzde  33,08 zamlandı! Otobüs bileti fiyatları bir sene içinde toplam 215 oranında zamlandı! Yeni gelen zam ile beraber otobüs biletleri Kurban Bayramı'nın ilk gününde tamamen tükendi.

Dört kişilik çekirdek bir ailenin gidiş ev dönüş biletlerine ücret 3 bin 500 TL'lik bir bütçe ayırması bile yeterli olmayabiliyor. İstanbul-Ankara arası otobüs bileti fiyatları geçen sene 170 TL iken bugün yüzde 176 oranında bir artış göstererek 470 TL'ye çıktı. 

Kurban Bayramı öncesi otobüs biletlerine zam üstüne zam geldi! Bakanlıktan otobüs firmalarına ‘ceza’ açıklaması!Akaryakıt fiyatlarının dalgalı hali şehirler arası otobüs firmalarını derinden sarstı! Otobüs bileti fiyatları vatandaşa isyan ettirdi! Yeni fiyatları görenler gözlerine inanamadı. 300 TL'nin altına otobüs bileti bulmak artık imkasız oldu.

Şehirler arası seyahat hizmeti veren bazı otobüs bileti firmaları, gidiş biletlerini sattı ama dönüş bileti satmıyor. Bu da bayram sonrası bir zam daha gelebileceğinin sinyallerini verdi.

Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön