16 / 04 / 2024

Otobüs bileti fiyatlarına günlük zam dönemi! Zamlar durmuyor! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 15 Haziran 2022 fiyat listesi!

Otobüs bileti fiyatlarına günlük zam dönemi! Zamlar durmuyor! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 15 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta gelen peş peşe zamlardan sonra, bazı şehirler arası otobüs firmaları rezervasyon sistemine son verdi. Firmalar, bundan sonra bilet fiyatlarını anlık olarak belirleyecek. Peki, 15 Haziran 2022 otobüs bileti fiyatları kaç TL? Metro, Pamukkale, Kamil Koç... 15 Haziran 2022 fiyat listesi...



Akaryakıta gelen peş peşe zam, şehirler arası otobüs seyahat hizmeti sunan firmaları derinden etkiledi!

Şehirler arası seyahat hizmeti sunan bazı firmalar, yaşanan bu artışın ardından rezervasyon sistemine son verdi. Güncel akaryakıt fiyatları üzerinden anlık olarak bilet fiyatı belirleyen firmalar, akaryakıttaki ÖTV'nin kaldırılmasını istediklerini belirtiyor.

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...Otobüs bileti fiyatları geçtiğimiz hafta yüzde 23 zamlandı! Zamların ardından otobüs bileti fiyatları aldı başını gitti! Otobüs bileti fiyatları vatandaşlara pes dedirtti. Otobüs bileti alacak vatandaşlar yeni fiyatları görünce isyan etti!

Şehirlerarası otobüs bileti fiyatları, geçtiğimiz yıldan bu yana yüzde toplamda yüzde 189 zamlandı! Geçen sene Antalya'ya gitmek isteyen 4 kişilik bir ailenin gidiş dönüş biletlerine ortalama olarak 960 liralık bir bütçe ayırması yeterli olabilirken bu sene bu ücret 2 bin 880 liraya kadar dayandı. 

Peki, 15 Haziran 2022 otobüs bileti fiyatları kaç TL? 15 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön