29 / 03 / 2024

Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! Bayram öncesi şok etti! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! Bayram öncesi şok etti! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı öncesi şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Tatil döneminin başlaması ve Kurban Bayramı'nın her gün daha da yaklaşması ile otobüs bileti fiyatları rekor kırdı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...



Kurban Bayramı öncesi şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Tatil döneminin başlaması ve Kurban Bayramı'nın her gün daha da yaklaşması ile otobüs bileti fiyatları rekor kırdı! Otobüs bileti fiyatları geçtiğimiz hafta yüzde 13  oranında zamlandı! Yeni gelen zam ile birlikte otobüs bileti fiyatları bir yılda gelen zam oranı yüzde 202'yi buldu.

Dört kişilik çekirdek bir ailenin gidiş ev dönüş biletlerine ücret 3 bin TL'lik bir bütçe ayırması bile yeterli olmayabiliyor. İstanbul-Ankara arası otobüs bileti fiyatları geçen sene 170 TL iken bugün yüzde 123'lük artışla 380 TL'ye çıktı. Akaryakıt fiyatlarının giderek artması şehirler arası otobüs firmalarını derinden sarstı! Otobüs bileti fiyatlarına dev zam! Fiyatlar şaşkına çevirdi! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 26 Haziran 2022 fiyat listesi!Otobüs bileti fiyatları vatandaşa isyan ettirdi! Yeni fiyatları görenler gözlerine inanamadı. 290 TL'nin altına otobüs bileti bulmak artık imkasız olmaya başladı.

Şehirler arası seyahat hizmeti veren bazı otobüs bileti firmaları, gelen bu zamlardan sonra rezervasyon sistemine son verdi. Gittikçe fiyatların ardından otobüs firmalarından biri olan Pamukkale Turizm Ziraat Bankası ortaklığında otobüs biletlerini iki taksitle satmaya başladı.

Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön