19 / 04 / 2024

İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.



İnşaat sektörünün en önemli temel malzemesi olan demire zam geldi. Dolar/TL kuru bugün 20,66 TL seviyesi iel rekor kırarken, etkileri inşat sektörünü olumsuz etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına büyük zam geldi. Demir fiaytları ne kadar oldu? 

İnşaat sektörü temsilcileri her gün değişen demir fiyatlarının günlük fiyat listesini merak ediyor. Demir fiyatları son zamanlarda gelen zamlarla birlikte yükselmeye başladı. Öte yandan Çin'de demir cevheri vadeli işlemleri, talepte iyileşmelerin meydana gelmesiyle yükselişe geçti. 

Başta müteahhitler olmak üzere inşaat sektörü temsilcileri güncel demir fiyatlarını araştırıyor.  Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı ne kadar? 2023 demir fiyatları kaç TL? 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön