27 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda demir fiyatları resmen fırladı! 9 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda demir fiyatları resmen fırladı! 9 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurdaya gelen zamlar yeni hafta da devam ediyor. Bugün hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Gelen zamlarla birlikte hurda demir fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları 2023 ne kadar? 9 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.



Hurdada ithal ve iç piyasa fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftadan itibaren hurda fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bugün ithal hurda fiyatı 415,0 iken iç piyasada hurda 7400,0'dan satılıyor. 

Hurda fiyatları, bugün demir fiyatlarına gelen zamla beraber yükseldi. Hurda demir fiaytları resmen fırlarken hurda işi yapanlar ve vatandaşlar güncel hurda fiyat listesini araştırıyor.  Bugün hurda demir fiaytlarına 0,14 kuruş zam geldi.

Çin'de  gayrimenkul geliştirme sektörünün desteklenmesi için atılan adımlar demir cve hurdaya olan talebin artmasına neden oldu. Bu durum demir ve hurda fiyatlarına zam olarak yansıtıldı.  Hurda fiyatları, artan maliyet baskısının etkisi ile 2022 yılı ağırlıklı ortalamalarının daha üzerinde bir fiyat aralığında hareket etmesi bekleniyor.

9 Ocak 2023 hurda fiyat listesi Peki hurda fiyatları bugün ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Ocak 2023 hurda fiyat listesi...

 


Geri Dön