20 / 04 / 2024

Otobüs bileti fiyatlarına dev zam! Fiyatlar şaşkına çevirdi! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 26 Haziran 2022 fiyat listesi!

Otobüs bileti fiyatlarına dev zam! Fiyatlar şaşkına çevirdi! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 26 Haziran 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı öncesi şehirler arası yolculuk artık hayal oldu! Otobüs bileti fiyatları geçtiğimiz hafta yüzde 13 zamlandı! Yeni gelen zamla otobüs bileti fiyatları bir yılda gelen zam oranı yüzde 202 oldu! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? 26 Haziran 2022 fiyat listesi...



Kurban Bayramı öncesi şehirler arası yolculuk artık hayal oldu! Tatil döneminin başlaması ve Kurban Bayramı'na sayılı günler kala ile otobüs bileti fiyatları rekor kırdı! Otobüs bileti fiyatları geçtiğimiz hafta yüzde 13 zamlandı! Yeni gelen zam ile beraber otobüs bileti fiyatları bir yılda gelen zam oranı yüzde 202 oldu!

Dört kişilik çekirdek bir ailenin gidiş-dönüş biletlerine ücret 3 bin TL'lik bir bütçe ayırması bile yeterli gelmiyor. İstanbul-Ankara arası otobüs bileti fiyatları geçen sene 170 TL iken bugün yüzde 123'lük artışla 380 TL'ye satılıyor. Otobüs bileti fiyatları yüzde 189 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 13 Haziran 2022 fiyat listesi...Akaryakıta ardı arkası kesilmeden gelen zamlar, şehirler arası otobüs firmalarını derinden etkildi! Otobüs bileti fiyatları vatandaşa büyük bir şok yaşattı! Yeni fiyatları görenler artık isyan etti! 290 TL'nin altına otobüs bileti bulmak imkansızlaşmaya başladı!

Şehirler arası seyahat hizmeti veren bazı otobüs bileti firmaları, gelen bu zamların ardından rezervasyon sistemine sonlanırdı! Artan fiyatların ardından otobüs firmalarından biri olan Pamukkale Turizm otobüs biletlerini iki taksitle satmaya başladı. Bilet fiyatları vatandaşın alım gücünü aşınca firmalar bankalarla anlaşma yapıp taksitle bilet satmaya başladı. 

Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 26 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön