29 / 03 / 2024

Otobüs biletleri yüzde 202 zamlandı, taksit dönemi başladı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 24 Haziran 2022 fiyat listesi!

Otobüs biletleri yüzde 202 zamlandı, taksit dönemi başladı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 24 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta ardı arkası kesilemeden gelen zam, şehirler arası otobüs seyahat hizmeti sunan firmaları derinden etkiledi! Otobüs firmaları yolcu biletlerini taksitle satmaya başladı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...



Akaryakıta ardı arkası kesilemeden gelen zam, şehirler arası otobüs seyahat hizmeti sunan firmaları derinden etkiledi! Otobüs bileti fiyatları aldı başını gitti! Yeni fiyatları gören halk isyan etti! Artık neredeyse 250 TL'nin altına bilet bulmak mümkün bile değilken otobüs firmalarından değişik bir çözüm geldi!

Şehirler arası seyahat hizmeti veren bazı firmalar, yaşanan bu artış sonrası rezervasyon sistemini kaldırdı! Artan fiyatlardan otobüs firmaları yolcu biletlerini taksitle satmaya başladı.

Pamukkale Turizm'in sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yapılan paylaşımda mobil uygulaması üzerinden yapılan satın alımlarda Ziraat Bankası kredi kartlarına 2 taksit yapılacağını duyurdu.

Bahsi geçen tweet:Otobüs biletleri yüzde 202 zamlandı, taksit dönemi başladı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 24 Haziran 2022 fiyat listesi!Otobüs bileti fiyatları geçtiğimiz hafta içinde yüzde 23, dört gün önce ise yüzde 13 oranında zamlandı! Zamların ardından sonra otobüs bileti fiyatları uçtu! 

Şehirlerarası otobüs bileti fiyatları, geçtiğimiz yıldan bu yana yüzde toplamda yüzde 202 zamlandı! Geçtiğimiz sene Antalya'ya gitmek isteyen 4 kişilik bir ailenin gidiş dönüş biletlerine yaklaşık olarak 960 TL'lik bir bütçe ayırması yeterli oluyorken bu sene bu ücret 2 bin 880 liraya kadar yükseldi!

Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön