19 / 03 / 2024

Mutfak tüpüne büyük zam! Büyük tüp fiyatları patladı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 26 Haziran 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpüne büyük zam! Büyük tüp fiyatları patladı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 26 Haziran 2022 fiyat listesi!

Bir zam bir indirim derken vatandaş mutfak tüpü fiyatlarını araştırmaya başladı! Mutfak tüpüne dev bir zam yapıldı! Yeni fiyatları görenler bir kez daha isyan etti! Mutfak tüpü fiyatları rekor kırdı! İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 26 Haziran 2022 fiyat listesi...



Bir zam bir indirim derken vatandaş mutfak tüpü fiyatlarını araştırmaya başladı! Son indirimin ardından geçtiğimiz haftalarda mutfak tüpüne inanılmaz bir zam uygulandı! Geçtiğimiz ay indirim yapılan tüp fiyatları bu sefer yeni bir rekor kırdı! Zam ile birlikte sınırlarını zorlayan son on sene içinde yüzde 396 zamlandı!

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekor daha kırdı! Aygaz, İpragaz, Milangaz 12 Haziran 2022 fiyat listesi!

On sene önce 2012 yılında mutfak tüpü sadece 65 TL'ydi! 10 yıl önce 4 kişilik çekirdek bir ailenin mutfak tüpüne senelik bütçe olarak 780 Türk Lirası ayırması yeterli oluyordu fakat bu sene 4 bin Türk Lirası bütçe ayırılması bile yeterli olmayabiliyor!

İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 26 Haziran 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön