26 / 04 / 2024

Mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? 12 kilogramlık mutfak tüpü kaç TL? Aygaz, İpragaz... 22 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? 12 kilogramlık mutfak tüpü kaç TL? Aygaz, İpragaz... 22 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Halk mutfak tüpüne gelen zam karşısında ne yapacağını şaşırdı. Mutfak tüpüne yılbaşından bu yana yüzde 386 zam geldi. Peki, 12 kg mutfak tüpü kaç TL? Büyük tüp fiyatları ne kadar? Şişman tüp fiyatları ne kadar? İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Halk mutfak tüpüne gelen zam karşısında ne yapacağını şaşırdı. Mutfak tüpü bu senenin başında sadece 238 TL'ye satılıyordu. Mutfak tüpüne yılbaşından bu yana yüzde 386 zam geldi. Zammın ardından mutfak tüplerinin fiyatlarını görenler ocağın altını kısıyor.

Bir indirim bir zam derken mutfak tüpü fiyatlarındaki dalgalanmaların hızına insanlar yetişemiyor. Son indirim sonrası rahat bir nefes alabileceğini düşünenler, bu ayın başlarında yukarı yönlü hareket şoku ile karşılaştı. Son yükselişinden sonra mutfak tüp fiyatlarını araştırmaya başlandı.  2012 senesinde sadece 66 TL'ydi. Büyük tüpler son on sene içinde yüzde 386 zamlandı.

Mutfak tüpü fiyatlarını görenlerin ocağına incir ağacı dikilecek! Aygaz, İpragaz, Mogaz 20 Ağustos fiyat listesi...

Ağustos'un ilk günü mutfak tüpü fiyatlarında önemli bir yükseliş yaşandı. Fiyat artışından sonra vatandaşlar mutfak tüpü fiyatını araştırıyor. Birçok kişinin ilgisini çeken mutfak tüpü fiyatlarında son durum ne? Genellikle şişman tüp olarak adlandırılan 12 kilogramlık bir mutfak tüpünün mevcut fiyatları ne kadar? 

Halk "Mutfak tüpü fiyatları ne kadar, büyük tüp fiyatı yükseldi mi, mutfak tüpü 2022 fiyatı ne kadar, Aygaz tüp kaç TL?" gibi soruların yanıtını arıyor.

Peki, 12 kg mutfak tüpü kaç TL? Büyük tüp fiyatları ne kadar? Şişman tüp fiyatları ne kadar? İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön