18 / 04 / 2024

Utopia Turistik Hizmetleri

Utopia Turistik Hizmetleri

Utopia Turistik Hizmetleri ve Reklamcılık Limited Şirketi, Şenol Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Eylül'de Esenler, Tekstilkent Koza Plaza A Blok'ta kuruldu.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Tasweq Turistik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasweq Turistik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, M-Alı Alshawı ve Sabah Kasem ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Viransaray Sokak'ta kuruldu.

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Turistik Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Günezdi, Ergün Ali Kır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Utopia Turistik Hizmetleri ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Utopia Turistik Hizmetleri ve Reklamcılık Limited Şirketi, Şenol Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Eylül'de Esenler, Tekstilkent Koza Plaza A Blok'ta kuruldu.

Atlas Konaklama Hizmetleri Beykoz Legend Otel'i kiraladı!

Avrasya Petrol Turistik Tesisler Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Petrol Turistik Tesisler iştiraki Atlas Konaklama Hizmetleri Beykoz Legend Oteli kiraladı.

Gesa Otelcilik Turistik Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gesa Otelcilik Turistik Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ercan Sağcan tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 20 Haziran 2014 tarihinde Beyoğlu, Şişhane'de kuruldu.

MNF Yapı İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MNF Yapı İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nülüfer Başer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesi'nde kuruldu

İş sağlığı ve güvenliği hizmetleri!

İş sağlığı ve güvenliği hizmetleri kapsamında, işverenin bazı yükümlülükleri bulunuyor. Söz konusu iş sağlığı ve güvenliği yükümlülükleri, İş sağlığı ve güvenliği hizmetleri yönetmeliği kapsamında yer alıyor...

Şanlıurfa sokakları İtalya'nın turistik bölgelerine benzeyecek!

Şanlıurfa Belediyesi hazırladığı kültür projesiyle kentin tarihi sokaklarını İtalya'nın turistik bölgelerine benzer bir görüntüye kavuşturmayı planlıyor. Şanlıurfa Belediyesi, kentin tarihi sokaklarını İtalya'nın turizm bölgesindekiler gibi tasarlayacak.

Vadistanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Vadistanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Bekir Kılıç, Mehmed Evyap tarafından 44 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül 2013 tarihinde Şişli, Ayazağa Mahallesi'nde kuruldu

KRNK Araştırma Geliştirme Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

KRNK Araştırma Geliştirme Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 100 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihindeİsmet Yeşil, Cihat Çelik Başar, Devrim Alp, Musa Şanlı tarafından kuruldu.

Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Kayhan Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos 2013 tarihinde Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu

Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğurcan Özçelik tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Utopia Turistik Hizmetleri Haberi

Utopia Turistik Hizmetleri

Utopia Turistik Hizmetleri ve Reklamcılık Limited Şirketi, Şenol Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


Utopia Turistik Hizmetleri ve Reklamcılık Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a.      Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.      Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. İlgili meslek kuruluşlarına ve örgütlerine üye olmak, lisans başvuru yapmak. c.       Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d.      Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak,...