19 / 04 / 2024

Uygar İnşaat Sancaktepe Elit teslimler

Uygar İnşaat Sancaktepe Elit teslimler

Uygar İnşaat Sancaktepe Elit satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor. Fiyatlar ise 160 bin TL'den başlıyor

Hocaoğlu İnşaat'tan Sancaktepe'ye deprem izalatörlü yeni konut projesi geliyor!

Hocaoğlu İnşaat Anadolu Yakası'nın ilk ve tek  Japon teknolojisi deprem izalatörlü konut projesini Sancaktepe'de hayata geçirmek için kolları sıvadı. 

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sancaktepe Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meliha Aktaş tarafından kuruldu.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi Sancaktepe'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkurt tarafından açıldı.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

AC Yapı İnşaat'ın duruşması 17 Mayıs'ta! 

İlk projesini Kent Life ismiyle İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiren AC Yapı İnşaat, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Uygar İnşaat Sancaktepe Elit teslimler Haberi

Uygar İnşaat Sancaktepe Elit teslimler

Sancaktepe Elit projesi, Anadolu Yakası içinde Sancaktepe'de Uygar İnşaat tarafından yükseliyor. Uygar İnşaat Sancaktepe Elit satılık dairelerin fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. 


Uygar İnşaat Sancaktepe Elit kapsamında yer alan konutların alanları 75 metrekareden başlıyor ve 105 metrekareye kadar yükseliyor. Uygar İnşaat Sancaktepe Elit satılık konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Uygar İnşaat Sancaktepe Elit satılık daire fiyatları!

1+1 dairelerin fiyatları 160 bin TL'den, 

2+1 dairelerin fiyatları 190 bin TL'den, 

3+1 dairelerin fiyatları ise 212 bin TL'den başlıyor. 


Uygar İnşaat Sancaktepe Elit ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. 48 konutluk Uygar İnşaat Sancaktepe Elit teslimler hemen yapılıyor.


Uygar İnşaat Sancaktepe Elit iletişim

Telefon: 0216 315 31 02

Web Adresi: