19 / 04 / 2024

uygun fiyatlı konutlar istanbul

uygun fiyatlı konutlar istanbul

Gayrimenkul sektörünün ilk çeyreğini değerlendiren Hürriyet Emlak Projeland CEO’su Andrew Olejnik, konut aramalarının yüzde 35 arttığını ve alıcıların konut için uygun fırsat beklediğini vurguladı.

Uygun fiyatlı arsa ve arazi arayanlara son dakika uyarısı: Aman bu tuzağa düşmeyin!

Emlak piyasasında yine dolandırıcılık olayları gündeme geldi. Uygun fiyatlı arsa ve arazi arayanlara bir son dakika uyarısı yapıldı. İşte o açıklama...

ABD'de tahvil getirileri uygun fiyatlı evler için potansiyel sinyali veriyor!

ABD konut piyasası, tahvil getirilerinin zirveye ulaştığına ve muhtemelen düşeceğine ilişkin yükselen güven nedeniyle gelecek haftalarda daha uygun fiyatlı hale gelebilir.

Çinli otomobil markası Türkiye'de piyasayı ele geçirecek aracı satışa sunuyor! Fiyatı çok uygun

Artaç araç fiyatları vatandaşın bütçesini zorlarken uygun fiyatlı araçlara yöneliş de sürüyor. Türkiye piyasasına giriş yapacak olan Changan Lumin,'den büyük atak geliyor. Hem elektrikli hem de uzun menzilli aracın fiyatı ise oldukça cezbedici duruyor.

TOKİ açıkladı! 2+1 daireler 619 bin lira

TOKİ uygun fiyatlı konutları ile orta gelirli ve alt gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. TOKİ Ankara’da Çubuk Aşağıçavundur 484 konut projesi için hamle yaptı. Bu proje kapsamında alt gelirlilere, 2+1 daireler 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.

Chery Omoda 5 herkesi SUV sahibi yapmak için geldi! Uygun fiyatlı Chery Omoda resmen yok satıyor! Araç alacaklara müjde!

'Gelecekten gelen SUV' şeklinde tanıtılan Chery Omoda 5, uygun fiyatıyla resmen yok satıyor. Peki Chery Omoda 5 fiyatları ne kadar? İşte 25 Eylül 2023 fiyat listesi...

Dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı konut müjdesi: Sosyal konut projeleri yolda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Vadeli Plan'ı açıkladı ve bu plan kapsamında dar gelirlilere yönelik önemli bir müjde verildi. Başkan Erdoğan, Türkiye genelinde yaşayan dar gelirli vatandaşlar için TOKİ aracılığıyla uygun fiyatlarla konut satışının yapılacağını duyurdu.

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

İşte Mercedes'in uygun fiyatlı küçük G serisi

Mercedes-Benz uygun fiyatlı ve daha küçük boyutlu bir G Serisi modeli için hazırlık yapıyor. İşte yeni G serisinin özellikleri...

Uygun fiyatlı ev alabilmenin tek yolu yeni arsa üretiminden geçiyor!

Sektörün yeni konut üretebilmesi için arsa üretilmesi gerektiğini söyleyen FCTU Yönetim Kurulu Başkanı  Gülçin Okay, vatandaşların yeni ev alabilmeleri ve inşaat firmalarının da uygun fiyatlarla ev yapabilmesinin tek yolu yeni arsa üretilmesinden geçtiğini söyledi. 

Ucuz ev alayım derken tuzağa düşmeyin! Uzmanlar uyardı: 'Hisseli ev' ilanlarına dikkat!

Gayrimenkul sektöründe daha çok arsa ve tarla ilanlarında bulunan ‘hisseli’ tanımına artık konutlarda da karşılaşılıyor. Daha uygun fiyatlı bu konutlar için uzmanlar uyarıyor: cazip görünse de riskler var...

Motorola, uygun fiyatlı Moto G14 modelini tanıttı; İşte özellikleri ve fiyatı

Akıllı telefon dünyasındaki rekabetin üst düzeyde olduğu günümüzde, uygun fiyatlı modeller arayan kullanıcılar için Motorola yine çözüm sunuyor. Ürettiği alt ve orta segment cihazlarla dikkat çeken Motorola, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı yeni modeli Moto G14'ü tanıttı.

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Şok markete uygun fiyatlı beyaz eşya geliyor: Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alacaklar hemen baksın!

Şok markete indirimli beyaz eşya ürünleri geliyor. İşte 26 Temmuz Çarşamba gününden itibaren Şok marketlerde uygun fiyattan satılacak olan beyaz eşya ürünleri...

uygun fiyatlı konutlar istanbul Haberi

uygun fiyatlı konutlar istanbul

Uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters ve Doğan Holding işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, web sitesi aramalarından 2019 yılı ilk çeyrek verilerini paylaştı. Verilere göre 2019 yılı ilk çeyreğinde 2018 yılına kıyasla yüzde 35’lik artış gerçekleşti. Hürriyet Emlak Projeland CEO’su Andrew Olejnik web sitelerinde yaşanan bu artışın emlak pazarına da yansıyacağını vurgulayarak arama trafiğinin satışlara etkisinin önümüzdeki dönemde gerçekleşeceğini belirtti. Ayrıca, konut alıcılarının alım kararını netleştirmek için fırsat kolladıklarını belirtti. 

Satışlardaki düşüş aramalara yansımadı


Mart 2019 konut satış istatistiklerine göre, Türkiye genelinde konut satışları 2019 Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5,3 oranında azalarak 105.046 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 19.140 konut satışı ve yüzde 18,2 ile en yüksek paya sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul'u, 10.619 konut...