04 / 05 / 2024

Uyumsoft i-dönüşüm

Uyumsoft i-dönüşüm

Ülkemizin i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft AŞ 2016 yılına; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Azerbaycan-Bakü’deki 6 ofisi, 262 çözüm ortağı ve 4500’in üzerinde müşterisiyle girdi.

Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla konutlara bedelsiz el konulacak mı? İstanbul Planlama Ajansı tek tek açıkladı!

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın “Kent Gündemine Bakış” serisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Yasa Değişikliği: Dönüşüm Kimin İçin?” raporuna, yeni düzenleme ile ilgili detaylara yer verildi. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası kimin için hazırlandı? İşte yasa ile ilgili detaylar...

2022 mazot gübre desteği dönüm başına ne kadar? Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? 

2022 yılı mazot gübre desteği ödemeleriyle ilgili açıklamalar bekleniyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın üreticilere verdiği mazot gübre desteği ödemeleri, dönüm başına belirleniyor. Ödemelerden de binlerce üretici yararlanıyor. 

Kuzey Ankara Girişi Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekiliyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan 145 adet konutun kuraları yarın çekilecek.

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

Yıldırım Ankara Yolu'nun altına modern dönüşüm!

Yıldırım Belediyesi’nin hayata geçirdiği dönüşüm projeleriyle Ankara Yolu’nun altında yer alan Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Yavuzselim ve Çınarönü mahallelerinin kaderi değişecek.

Kuzey Ankara Girişi Dönüşüm Projesi'nde yıkım Pazartesi başlayacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı, Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında metruk yapıların yıkımına başlayacak.

Umut Durbakayım: 15 kat yönetmeliği dönüşümün önünü tıkıyor!

Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Kadıköy’ün bazı bölgelerinde uygulanan 15 kat yönetmeliğinin kentsel dönüşümün önünü tıkayacağını söyledi.

Yalova'da inşaat ruhsatlarının yüzde 11'i dönüşüm kapsamında!

Yalova'da yürütülen çalışmalarda alınan inşaat ruhsatlarının istatistiksel verilerini ortaya koyan Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 2016 yılında alınan inşaat ruhsatlarının yüzde 11 'inin kentsel dönüşüm kapsamında alındığını açıkladı.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği dönüşümü konuştu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, paydaş katılımcılarla birlikte kentsel dönüşüm ve imarda yeni yapılaşma konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Zekai İren'in başkanlığını yaptığı dernek yönetimi önderliğinde, üçüncü kez bir araya gelindi.

Çömlekçi dönüşüm projesinde ilk imzalar atıldı!

TOKİ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, kamulaştırma işlemleri için hak sahipleriyle görüşmelere başlanılan Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında ilk imzalar atıldı.

i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft, 2016’da projelerine devam edecek!

Ülkemizin i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft AŞ 2016 yılına; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Azerbaycan-Bakü’deki 6 ofisi, 262 çözüm ortağı ve 4500’in üzerinde müşterisiyle girdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 32 hektarlık alanda dönüşüm yapacak!

Kentin farklı bölgelerinde kent dönüşümü hazırlıklarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir-Aydın-Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği dönüşümün uygulama projeleri için 8 Aralık’ta ihaleye çıkıyor.

1953 yılında Büyükçekmece'de göl kenarında 9.410 dönüm arazi satılacakmış!

Reşat Altın'ın 49 liraya satıldığı 1953 yılında, Büyükçekmece'de -bugün mahalle ismi olarak yaşayan-, 9 bin 410 dönüm arazisi olan Eskice Çiftliği, dönümü 100 liradan 941 bin liraya satılacakmış.

Uyumsoft i-dönüşüm Haberi

Uyumsoft i-dönüşüm

Ülkemizin i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft AŞ 2016 yılına; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tokat ve Azerbaycan-Bakü’deki 6 ofisi, 262 çözüm ortağı ve 4500’in üzerinde müşterisiyle girdi. 


e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Bilet vd uygulamalarının lider entegratör firması Uyumsoft, ülkemizin büyük markalarının hassas ve karmaşık olan i-Dönüşüm süreçlerine entegrasyon ve portal servisiyle değer katmaya devam ediyor.  

i-Dönüşüm Mimarı Uyumsoft’un, lider entegratör firma olduğunu kaydeden Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Pazarlama Koordinatörü Volkan Şahin, 2016 yılında yeni i-Dönüşüm projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.


20 yıllık iş tecrübesi ile 45 sektöre hizmet veriyor 


Uyumsoft’un i-Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Volkan Şahin, “Türkiye’nin i-Dönüşüm Mimarı olarak, ülkemizin büyük markalarına, hassas ve karmaşık i-Dönüşüm süreçlerinde, Uyumsoft olarak entegrasyon ve portal servislerimizle değer katıyoruz. 20 yıllık tecrübemizle, iş dünyasının merkezinde...