09 / 05 / 2024

Uz Mimarlık sergisi

Uz Mimarlık sergisi

Bilge Sezer Mimarlık ve Uz Mimarlık sergisi 02 Mart - 27 Mart 2015 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde sergilenecektir.

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Rizart İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rizart İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir^de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sezaver ve Oğuz İlker Aygün ortaklığında kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Utgan Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utgan Mimarlık İnşaat Taahhüt İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Oğuz Utgan tarafından kuruldu.

Ota Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ota Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 30 bin TL sermaye bedeli İle Orhan Oğuz Tekin tarafından kuruldu.

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  210 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Oğuz Yavaşca, Emrah Fakir ve Mustafa Oğuz Yavaşca tarafından kuruldu.

1ilk Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1ilk Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz  Sert tarafından kuruldu.

Forart Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forart Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hakan Esen, Abdulkadir Oral ve Mustafa oğuz Yavaşça ortaklığında kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Üniversite öğrencilerinden Uygarlık Tarihinde Mimarlık sergisi!

Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri kültür sanat faaliyetlerini online platforma taşıdı. Öğrencilerin ortaya çıkardığı projeler arasında "Mimarlıkta Disiplinler Arası Yaklaşımlar", "Tarihi Kentsel Dokuda Çağdaş Tasarım" ve "Uygarlık Tarihinde Mimarlık"  başlıklı ürünle

Uz Mimarlık sergisi Haberi

Uz Mimarlık sergisi

Bilge Sezer Mimarlık ve Uz Mimarlık sergisi 02 Mart - 27 Mart 2015 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde...