26 / 04 / 2024

Uzun Mehmet Camisi açıldı mı

Uzun Mehmet Camisi açıldı mı

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Borsada ‘Mehmet Şimşek’ coşkusu! Endeks yeniden 5 bin puanı aştı! İşte en çok kazandıran hisseler!

Yeni kabine heyecanı ve Mehmet Şimşek’in yeniden ekonomi yönetimine geçeceğine ilişkin haberler borsayı coşturdu. Borsa İstanbul BIST 100 endeksi yüzde 3’ün üzerinde kazançla uzun bir aranın ardından yeniden 5 bin puanın üzerine tırmandı.

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede üç arsa satacak!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Kepez, Uzun Mehmet ve Bağlık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. 

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzun 2000 İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Elif Ece Uzun borçları nedeniyle evini sattı!

Eşi Mehmet Uzun ile boşanma aşamasında olan manken Elif Ece Uzun'un borçları nedeniyle evi ve arabasını sattığı öğrenildi.

Zonguldak’ın çehresi değişiyor!

Uzun Mehmet Camii ve Parkı, TOKİ'nin yapımına başladığı kıyı düzenlemesi, millet bahçesi ve Emlak Konut GYO'nun hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesiyle Zonguldak yenileniyor.

Zonguldak Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor!

Zonguldak'ta inşaatı biten Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Teşvikiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Teşvikiye Camisi'nin restore edilmesine karar verilmişti. Uzun süre devam eden restorasyon tamamlandı. Restorasyon kapsamında, tarihi caminin yıpranan yüzeyi, statik yapısı ve süslemelerinde yenilemeler yapıldı. 

Emlak Konut GYO'nun hisseleri uzun vadede kazandıracak!

Tera Yatırım Uluslararası Piyasalar Stratejisti Mehmet Bilal Bircan, Emlak Konut GYO'nun hisselerinin orta ve uzun vadede kazandıracağını söyledi. 

Mehmet Kalyoncu: SPK’nın mevzuat değişikliği ile GYO’ların önü açıldı!

Sermaye Piyasası Kurulu, uzun zamandır beklenen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na İlişkin Esaslar Tebliği’nde önemli değişiklikler gerçekleştirdi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Vaniköy Camisi en kısa sürede ayağa kaldırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan Vaniköy Camisi'nin en kısa zamanda aslına uygun olarak ayağa kaldırılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camisi'nde inceleme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Ayasofya Camisi'ne geldi. Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açılış için sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Uzun Mehmet Camisi açıldı mı Haberi

Uzun Mehmet Camisi açıldı mı

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak Terakki Mahallesi'nde inşa edilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, toplamda 1,5 senedir inşaatı süren ve Uzun Mehmet Camisi'nin arsa alanı 2 bin 535 metrekare olarak belirlendi.

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nde her biri 72 metre uzunluğa sahip 4 minare ve 22 kubbe yer alıyor.

İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. 
 

Zonguldak Devrek için acele kamulaştırma...