19 / 04 / 2024

uzungöl turizm

uzungöl turizm

Uzungöl'de yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor. Trabzon'un Çaykara ilçesinde insanları doğal manzarasıyla cezbeden dünyaca ünlü Uzungöl'deki konaklama tesislerinin rezervasyonları, yılbaşında tatilcilerin yöreye yoğun ilgi göstermesi nedeniyle yüzde 50 arttı.

Uzungöl, önümüzdeki turizm sezonuna hazırlanıyor!

Uzungöl, önümüzdeki turizm sezonuna hazırlanıyor. Doğu Karadeniz'e gelen turistlerin en fazla ziyaret ettiği turizm merkezi olan Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl'ün önümüzdeki turizm sezonuna hazırlanması için toplantı yapıldı.

Uzungöl yeni tatil sezonuna hazırlanıyor!

Zengin bitki örtüsünün yanı sıra kendine özgü manzarası ile yerli ve de yabancı turistlerin adeta gözdesi olan Trabzon Uzungöl, yeni tatil sezonunda misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Abdil Celil Öz: Uzungöl'de yılda bir milyon turist ağırlamayı hedefliyoruz!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kültür ve turizm kenti Trabzon'da son yıllarda turizm konusunda önemli hamleler yaptıklarını, kültür varlıklarını restore ederek turizme kazandırdıklarını söyledi

Uzungöl'ü 50 bin Sümela'yı 10 bin kişi ziyaret etti!

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız Türkiye'nin en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Uzungöl ve Sümela Manastırı'na bayram tatili süresince yoğun ziyaretçi akını yaşandığını söyledi...

Uzungöl Davos gibi turizm merkezi haline gelecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Uzungöl'ün Davos gibi turizm merkezi haline getirilmesi için 10 milyon TL kaynak sağladı...

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gülmen ve Selin Soyyılmaz ortaklığıyla  kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Gül Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Gülüstan Bulut tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosıl Turizm Tekstil İnşaat Hayvancılık Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aseel Alhaj Alı tarafından kuruldu.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

Uzungöl İmar Planı’na durdurma kararı!

Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı yeni imar planı çalışması yargıya taşındı. İmar planıyla ilgili mevzuatına aykırı olduğu nedeniyle durdurma kararı verildi.

Altawıl Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Altawıl Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Altawıl Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli Başakşehir'de yapıldı.

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

uzungöl turizm Haberi

uzungöl turizm

Trabzon'un Çaykara ilçesinde, zengin bitki örtüsünün yanı sıra doğal manzarasıyla dünyaca ünlü Uzungöl, özellikle yılbaşında tatilcilerin ve turistlerin akınına uğruyor.


Doğaseverlerin tercihinde son yıllarda ilk sırayı alan Uzungöl, günübirlik gelip hafta sonunu değerlendirmek, günlük yaşamın yoğunluğundan uzaklaşmak isteyenlerin uğrak yeri oluyor. Her yıl on binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Uzungöl, yılbaşı tatilinde de turistlerin gözdesi.


Orman örtüsü, turistik pansiyonları, alabalık lokantaları ve doğal güzellikleriyle bölge turizmine önemli katkısı bulunan Uzungöl, yılın 12 ayı yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor. Ziyaretçilerine doğa turizmine yönelik pek çok alternatif sunan Uzungö'ün, yılbaşı tatili dolayısıyla konaklama tesislerindeki rezervasyonlarında yüzde 50'ye ulaşan doluluk oldu.


- "2014 yılında bir milyon 750 bin turist ziyaret etti"


Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uzungöl'ün...