20 / 04 / 2024

v lokasyon

v lokasyon

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen projede 975 adet daire yer alıyor. İş GYO Manzara Adalar Evleri adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Kartal - Yakacık'ta inşa ediliyor.

Topkapı İnİstanbul Evleri iletişim!

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede bloklar 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı olarak tasarlandı. Topkapı İnİstanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 633 olarak belirlendi.

Kasaba 3. Etap ev fiyatları!

Toplam 160 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Kasaba 3. Etap ev fiyatları 1+1 evlerde 715 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul iletişim bilgileri!

60 ay vade farksız taksitlendirme sağlayan projede daire alanları 43 metrekareden başlıyor. Dumankaya Ritim İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

Dumankaya Ritim İstanbul lokasyon bilgileri!

Toplam 35 bin 500 metrekare inşaat alanında inşa edilen proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Dumankaya Ritim İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Invantıv Health Turkey Klinik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invantıv Health Turkey Klinik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Inventıv Health Clınıcal Uk Ltd. tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beyoğlu, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Soğanlık DKY Kartal lokasyon bilgileri!

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar değişiyor. Soğanlık DKY Kartal lokasyon bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans lokasyon!

Lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanan projede teslimler Kasım 2017 yılında yapılacak. Sur Yapı Mirage Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor.

Inİstanbul Gala Davutpaşa lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor. Inİstanbul Gala Davutpaşa lokasyon bilgisi kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İşte Beyonce'un vücudundan esinlenerek yapılan gökdelen!

Avustralya'da bir gayrimenkul firması, ünlü şarkıcı Beyonce'nin vücudundan ilham alarak bir gökdelen inşa edeceği açıklandı. Gökdelen Avustralya'nın Melbourne kentinde hayata geçirilecek.

Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 11 adet dükkan bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Sefaköy lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Gülpark Suits Sefaköy lokasyon bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Küçükçekmece Metropark lokasyon!

7 blok şeklinde dizayn edilen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Küçükçekmece Metropark lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor.

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Murat Erdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz' da Ümraniye, Esenşehir Mahallesi' nde kuruldu.

Davutpaşa Inİstanbul Gala lokasyon bilgileri!

Daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projede 788 ticari ünite bulunuyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala lokasyon bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Mozaik Evleri lokasyon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede aylık taksitler 1.825 TL olarak belirlendi. Dumankaya Mozaik Evleri lokasyon bilgisi kapsamında TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bahçeşehir Eval Park lokasyon!

20 ticari ünitenin yer aldığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Bahçeşehir Eval Park lokasyon bilgisi kapsamında proje Bahçeşehir bölgesinde inşa edilecek.

v lokasyon Haberi

v lokasyon

Daire tiplerinin 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildiği proje toplam arsa alanı 313 bin 500 metrekareden meydana geliyor. Projede yüzde 0.49'dan başlayan faiz oranları uygulanıyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı/açık yüzme havuzu, fitness center, SPA alanı, spor kompleksi, açık çocuk havuzu, hobi odaları, çocuk kulubü bulunuyor.


Ödeme planı kapsamında projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.


İstanbul Kartal - Yakacık'ta inşa edilen İş GYO Manzara Adalar Evleri projesi 5 bloktan meydana geliyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması öngörülüyor. 


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre, D-100 karayoluna 4 dakika, FSM Köprüsü'ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakikalık mesafede yer alıyor.


İş GYO Manzara Adalar...