23 / 04 / 2024

Sur Yapı Mirage Rezidans lokasyon!

Sur Yapı Mirage Rezidans lokasyon!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanan projede teslimler Kasım 2017 yılında yapılacak. Sur Yapı Mirage Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor.



Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, yüzde 25 teslimde kalan kısım ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 ekstra indirim uygulanıyor.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Projede lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanıyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor.


Daire teslimlerinin Kasım 2017 yılında yapılması planlanan proje 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Toplam 342 adet daireden meydana gelen proje 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Sur Yapı  Mirage Rezidans  lokasyon bilgisi kapsamında proje metroya, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor. Proje  Sur Yapı  imzasıyla yükseliyor. 


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön