17 / 04 / 2024

Mirage Rezidans satış ofisi

Mirage Rezidans satış ofisi

Mirage Residence Sur Yapı kampanyası devam ediyor. İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde inşa edilen proje 17 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Güneşli Mirage Evleri fiyatları!

Güneşli Mirage Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İstanbul Bağcılar Güneşli lokasyonunda inşa edilen projede 342 tane daire ve 60 tane mağaza bulunuyor.

Sultanbeyli Mirage Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülen Sur Yapı Mirage Residence'de satışlar devam ediyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanıyor. Peki Sultanbeyli Mirage Evleri nerede?

Sur Yapı Mirage Rezidans fiyat!

Sur Yapı Mirage Rezidans fiyat listesi üzerinden yüzde 7 + yüzde 10 indirim yapılıyor. Teslimlerin Kasım 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen proje İstanbul Güneşli'de hayata geçiriliyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans lokasyon!

Lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanan projede teslimler Kasım 2017 yılında yapılacak. Sur Yapı Mirage Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor.

Güneşli Mirage Rezidans fiyatları!

Güneşli Mirage Rezidans fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 342 adet konut ve 60 adet mağazadan meydana geliyor.

Mirage Rezidans fiyat listesi!

Mirage Rezidans fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 73 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans projesi!

Sur Yapı Mirage Rezidans 17 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Tem Otoyolu'na ve Atatürk Havaalanı'na yakın bir bölgede bulunan projede 1+1'den 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Güneşli Mirage Rezidans iletişim!

Güneşli Mirage Rezidans iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sunana proje 17 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık!

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık daire alanları 58 metrekareden başlıyor, 234 metrekareye kadar ulaşıyor. Toplam 342 adet rezidans dairenin yer alacağı proje 300 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire!

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev!

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Konut ve ticari ünitelerin yer aldığı projede 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Mirage Rezidans Bağcılar satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen projede yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağaza bulunuyor. Mirage Rezidans Bağcılar satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mirage Rezidans Sur Yapı satış fiyatları!

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazanın bulunduğu proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Mirage Rezidans Sur Yapı satış fiyatları 460 bin 750 TL'den başlıyor.

Güneşli Mirage Rezidans teslim tarihi!

Sur Yapı imzası taşıyan Mirage Residence Konutları'nda 342 konut satışa sunuluyor.Güneşli Mirage Rezidans teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlendi.

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daire!

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 daire ve 60 mağaza bulunuyor.

Mirage Rezidans satış fiyatları!

İstanbul Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Mirage Rezidans satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan proje Sur Yapı imzası ile yükseliyor.

Mirage Rezidans satılık daire fiyatları!

48 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan Mirage Rezidans projesinde daire fiyatları 356 bin liradan başlayarak yükseliyor.

Güneşli Mirage Rezidans satış ofisi!

Güneşli Mirage Rezidans satış ofisi ile 0216 422 65 14 telefon numarasından irtibata geçebilmek mümkün. 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanan proje Sur Yapı tarafından inşa ediliyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans satılık daire!

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 342 adet daire bulunuyor. Sur Yapı Mirage Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Mirage Rezidans Sur Yapı evleri satılık!

Sur Yapı imzası taşıyan Mirage Rezidans Evleri'nin metrekare alanı 58 ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede 342 konut ve 60 adet mağaza bulunuyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans satış ofisi!

Toplam 73 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Sur Yapı Mirage Rezidans satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Güneşli Mirage Rezidans fiyat!

Güneşli Mirage Rezidans fiyat bilgileri kapsamında projede yer alan dairelerin fiyatları 276 bin TL’den başlıyor. Satış sürece hala devam eden projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Mirage Rezidans satış ofisi Haberi

Mirage Rezidans satış ofisi

Mirage Residence Sur Yapı kampanyası kapsamında fırsatlar sunuluyor. Toplamda 342 daire ve 60 mağazadan oluşan proje Sur Yapı imzası taşıyor. 


Sur Yapı Mirage Konutları'nın alanları 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Projede 1 oda 1 slaon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Güneşli Mirage Rezidans fiyatları 356 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlenen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor. 


Mirage Residence Bağcılar'da yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Mirage Residence Sur Yapı kampanyası!

- Peşin ödeme yapıldığında veya banka kredisi kullanıldığında yüzde 10 indirim,

- Lansmana özel yüzde 7 indirim,

- Yüzde 25...