24 / 04 / 2024

Mirage Rezidans satış fiyatları!

Mirage Rezidans satış fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

İstanbul Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Mirage Rezidans satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan proje Sur Yapı imzası ile yükseliyor.



Mirage Rezidans satış fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Toplamda 342 tane daire ve 60 tane mağazadan meydana gelen Mirage Residence Güneşli'de konut tipleri 1 oda 1 slaon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Sur Yapı imzası taşıyan Mirage Evleri İstanbul Avrupa Yakası Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. Projede peşin alımlarda veya banka kredili ödemelerde yüzde 10, lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. 


Mirage Konutları güneşlenme ve gölgelik alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı gibi sosyal donatı alanlarına sahip. 


Mirage Rezidans satış fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 50'lik kısım 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor, kalan kısım ise teslimde ödeniyor. 


Sur Yapı Mirage Evleri nerede?

Adres: Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi, No: 14 Bağcılar/İstanbul


Mirage Residence iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapimirage.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön