26 / 04 / 2024

Güneşli Mirage Rezidans fiyatları!

Güneşli Mirage Rezidans fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Güneşli Mirage Rezidans fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 342 adet konut ve 60 adet mağazadan meydana geliyor.



İstanbul Bağcılar Güneşli lokasyonunda inşa edilen Mirage Rezidans'ta dairelerin alanları 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. Proje 17 katlı 3 blok halinde yükseliyor.


Güneşli  Mirage Rezidans  fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği proje 73 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.


Tem Otoyolu'na, Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse yakın bir bölgede olan Mirage Residence Bağcılar'da lansmana özel yüzde 10 indirim ve tamamı peşin veya peşin +  banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Sur Yapı imzası taşıyan Mirage Residence Güneşli'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut. Proje 300 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Mirage Rezidans Güneşli'de yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. 


Güneşli Mirage Rezidans fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 342 adet konut ve 60 adet mağazaya yer veriliyor. 


Mirage Residence Güneşli iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön