29 / 03 / 2024

Güneşli Cadde Rezidans fiyatları!

Güneşli Cadde Rezidans fiyatları!

Firma: Dumanlar İnşaat - Marmara Mühendislik ile Yapı

Proje: Cadde Rezidans

Dairelerin büyüklükleri 110 metrekareden meydana gelen Cadde Rezidans Mahmutbey Evleri 32 adet daire ve 3 adet dükkandan meydana geliyor. İşte Güneşli Cadde Rezidans fiyatları...



Ödeme koşulları kapsamında tamamı peşin ödemelerde indirim uygulanan projede kişiye ödeme ödeme planı da hazırlanabiliyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisi ile ödeniyor.


İstanbul Güneşli'de yer alan Mahmutbey'de inşa edilen  Cadde Rezidans  Konutları 'nda satışlar devam ediyor. Projede 1.550 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Güneşli Cadde Rezidans fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiyor. 10 katlı tek blok halinde yükselen Cadde Rezidans Güneşli projesi Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzası taşıyor. 


Dairelerin teslim tarihi 2015 yılı Temmuz ayı olarak belirlenen Mahmutbey Cadde Rezidans 'ta yer alan evlerin büyüklükleri 110 metrekare şeklinde dizayn edildi.


Güneşli Cadde Rezidans fiyatları 260 bin lira ile 310 bin lira arasında değişiyor. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına sahip olan kapalı otopark, açık otopark, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve lobi de yer alıyor. 


Mahmutbey Cadde Rezidans satış ofisi

Telefon: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön