28 / 03 / 2024

Mirage Residence satılık

Mirage Residence satılık

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazanın bulunduğu projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Mirage Residence Güneşli satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Mirage Residence Güneşli fiyatları!

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazanın yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Mirage Residence Güneşli fiyatları 460 bin 750 TL'den başlıyor.

Mirage Residence'ta küçük taksitlerle büyük yatırım!

Mirage Residence projesinde yeni bir kampanya başladı. İşte, Mirage Residence'ta küçük taksitlerle büyük yatırım kampanya detayları...

Bağcılar Mirage Residence ödemeleri!

Toplam 342 adet daireden meydana gelen proje Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor. Bağcılar Mirage Residence ödemeleri kapsamında 48 ay 0 faiz avantajıyla ödeme yapılabiliyor.

Bağcılar Mirage Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Atatürk Havaalanı'na yakın yerde yükselen proje 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Bağcılar Mirage Residence ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Güneşli Mirage Residence satılık!

Lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanan proje Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimler teslimleri Kasım 2017 yılında yapılması planlanıyor. Güneşli Mirage Residence satılık daireler toplam 3 blok şeklinde yükseliyor.

Mirage Residence iletişim bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen proje toplam 342 adet daireden meydana geliyor. Mirage Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Bağcılar Mirage Residence fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar- Güneşli'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bağcılar Mirage Residence fiyat listesi kapsamında 398 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Mirage Evleri nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Mirage Residence'de daire fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Mirage Evleri nerede?

Mirage Residence Güneşli ödemeleri!

Mirage Residence Güneşli ödemeleri 48 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabiliyor. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülen projede 342 konut ve 60 mağaza yer alıyor.

Mirage Residence Güneşli fiyat!

Mirage Residence Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülen projede satışlar devam ediyor.

Mirage Residence Bağcılar fiyatları!

Mirage Residence Bağcılar fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Sur Yapı imzası ile yükselen projede banka kredisiz, 48 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Mirage Residence www.suryapimirage.com.tr web sitesi açıldı!

Mirage Residence www.suryapimirage.com.tr web sitesi açıldı. Teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlenen projede 48 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Sur Yapı Mirage Residence ne zaman teslim?

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösterek tasarlandı. Peki Sur Yapı Mirage Residence ne zaman teslim?

Mirage Residence Bağcılar satılık!

17 kat şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Mirage Residence Bağcılar satılık daire tipleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar!

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilecek proje 3 bloktan oluşuyor.

Sur Yapı Mirage Residence satılık daire!

Satışları devam eden Sur Yapı Mirage Residence satılık daire fiyatları 398 bin TL'den başlıyor. Mirage Residence Evleri'nde lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Güneşli Mirage Residence satılık!

Lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanan proje Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimler teslimleri Kasım 2017 yılında yapılması planlanıyor. Güneşli Mirage Residence satılık daireler toplam 3 blok şeklinde yükseliyor.

Güneşli Mirage Residence satılık ev!

Güneşli Mirage Residence satılık ev tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Sur Yapı imzası taşıyor.

Güneşli Mirage Residence satılık daire!

Güneşli Mirage Residence satılık daire fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Banka kredi ile ödeme yapılabilen proje 342 adet daire ve 60 adet mağaza yer alıyor.

Bağcılar Mirage Residence satılık!

Bağcılar Mirage Residence satılık daire alanları 58 ile 234 metrekare arasında değişiyor. 17 katlı 3 blok halinde yükselen projede 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Sur Yapı Mirage Residence satılık!

Sur Yapı Mirage Residence satılık daire alanları 58 metrekareden başlıyor. Yüzde 10 + yüzde 10 indirim imkanı sunan proje 17 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Ons İncek Residence satılık daire! 288 bin TL'ye!

Ons İncek Residence satılık daire fiyatları 288 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daireler oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dublekslerden oluşuyor...

Bağcılar Double Park Residence satılık daire! 228 bin liraya 1+1!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar'da inşa edilen Bağcılar Double Park Residence satılık daire fiyatları 148 bin liradan başlangıç gösteriyor. Bağcılar Double Park Residence projesi Nanda Yapı imza taşıyor...

Taşyapı İnşaat Four Winds Residence satılık!

Taşyapı İnşaat Four Winds Residence satılık 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Four Winds Residence projesi İstanbul Anadolu yakasında inşa ediliyor...

West Gate Residence satılık daire!

West Gate Residence satılık daire fiyatlar haberimizin içinde yer alıyor. Ankara West Gate Residence projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor...

Bağcılar Double Park Residence satılık daire!

Bağcılar Double Park Residence satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. Bağcılar Double Park Residence projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 148 bin 326 TL' den başlangıç gösteriyor

Bahçeşehir Nissa O2 Residence satılık!

Bahçeşehir Nissa O2 Residence satılık daire bilgileri ve fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Nissa O2 Residence projesinin satış ofisi ile 444 78 89 numaralı hattan görüşebilirsiniz

Mirage Residence satılık Haberi

Mirage Residence satılık

Ulaşım bilgisi kapsamında metroya, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.


Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazadan meydana geliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor. 


Ödeme planına göre yüzde 5 kampanya indirimine ek olarak, tamamı peşin veya peşin ve banka kredili olarak yapılan ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Daire teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayı olarak belirlendiği projede 2 bin 700 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede 1+1'lerde 537 bin TL,...