19 / 04 / 2024

Bağcılar Mirage Residence fiyat!

Bağcılar Mirage Residence fiyat!

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar- Güneşli'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bağcılar Mirage Residence fiyat listesi kapsamında 398 bin TL'den başlıyor.



Sosyal kullanım alanları arasında projede güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor.


Mirage Residence projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.


Toplam 342 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 ekstra indirim uygulanıyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje metroya, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor. Projede lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanıyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, yüzde 25 teslimde kalan kısım ise 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Proje 3 blok şeklinde inşa ediliyor.


Bağcılar Mirage Residence fiyat listesi kapsamında daireler 398 bin TL'den başlıyor. Daire teslimlerinin Kasım 2017 yılında yapılması planlanan proje  Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. 


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön