26 / 04 / 2024

Mirage Residence ne zaman teslim

Mirage Residence ne zaman teslim

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Konut ve ticari ünitelerin yer aldığı projede 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Mirage Residence Güneşli teslim tarihi!

Mirage Residence Güneşli teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. 17 katlı 3 bloktan meydana gelen projede dairelerin büyüklükleri 73 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor.

Mirage Residence Sur Yapı satılık daire!

Mirage Residence Sur Yapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlenen proje 3 blok halinde yükseliyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans fiyatları!

Sur Yapı Mirage Rezidans fiyatları 460 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede dairelerin alanları 73 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor.

Bağcılar Mirage Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Atatürk Havaalanı'na yakın yerde yükselen proje 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Bağcılar Mirage Residence ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Mirage Residence iletişim bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen proje toplam 342 adet daireden meydana geliyor. Mirage Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Bağcılar Mirage Residence fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar- Güneşli'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bağcılar Mirage Residence fiyat listesi kapsamında 398 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Mirage Evleri fiyatları!

Sur Yapı Mirage Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredili veya peşin olarak ödeme yapılabilen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.

Mirage Residence Güneşli ödeme tablosu!

Mirage Residence Evleri fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Mirage Residence Güneşli ödeme tablosu...

Mirage Residence Güneşli kampanyası!

Mirage Residence Güneşli kampanyası kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Sur Yapı Mirage Residence kampanyası!

Sur Yapı Mirage Residence kampanyası kapsamında yüzde 10 + yüzde 10 indirim yapılıyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı proje 300 milyon TL yatırımla inşa ediliyor.

Mirage Residence fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede lansmana özel indirimler devam ediyor. Proje Mimar Sinan istasyonlarına yakın bir bölgede bulunuyor.Mirage Residence fiyatları 276 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sur Yapı Mirage Residence satılık!

Sur Yapı Mirage Residence satılık daire alanları 58 metrekareden başlıyor. Yüzde 10 + yüzde 10 indirim imkanı sunan proje 17 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Mirage Residence ödeme koşulu!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 'e kadar tasarlandığı projede toplam 342 adet daire bulunuyor. Mirage Residence ödeme koşulu kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Mirage Residence satış ofisi telefon!

Toplam 342 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandı. Mirage Residence satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Güneşli Mirage Residence fiyatlar 2017!

Güneşli Mirage Residence fiyatları 415 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mirage Residence Güneşli'de daireler bu yıl Eylül ayında teslim ediliyor...

Güneşli Mirage Residence satış fiyatları 2017!

İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılan Güneşli Mirage Residence projesi 300 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Güneşli Mirage Residence satış fiyatları 2017...

Güneşli Mirage Residence fiyat!

Toplam 342 adet konuttan meydana gelen Mirage Rezidans Güneşli projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılıyor. İşte Güneşli Mirage Residence fiyat listesi...

Mirage Residence Güneşli proje fiyatları!

Mirage Residence Güneşli proje fiyatları 415 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mirage Residence Güneşli'de daireler bu yıl Eylül'de teslim ediliyor...

Mirage Residence Güneşli ödeme fırsatları!

Mirage Residence Güneşli ödeme fırsatları kapsamında yüzde 15 peşinat indirimi uygulanıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 konut ve 60 ticari birim yer alıyor.

Mirage Residence Sur Yapı teslim tarihi!

Mirage Residence Sur Yapı teslim tarihi 2017 yılının Eylül ayı olarak belirtiliyor. Konut destek indirimi kampanyası kapsamında satışlarına devam eden proje İstanbul Güneşli'de hayata geçiriliyor.

Mirage Residence Sur Yapı iletişim!

Mirage Residence Sur Yapı iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefondan satış ofisiyle irtibata geçebilmek mümkün. İstanbul Güneşli'de yükselen projede fiyatlar 599 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Mirage Residence ev fiyatları!

Güneşli Mirage Residence ev fiyatları 679 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Sur Yapı projesi Mirage Residence Güneşli'de daire teslimler Eylül 2017 yılında gerçekleştiriliyor...

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar!

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilecek proje 3 bloktan oluşuyor.

Mirage Residence Güneşli ödeme koşulları!

Mirage Residence Güneşli projesinde konut fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı imzasını taşıyan Mirage Residence Güneşli'de daireler Eylül 2017 yılında teslim ediliyor...

Mirage Residence daire satış fiyatları!

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirage Residence'de 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Proje 342 konut ve 60 ticari üniteden oluşuyor. Peki Mirage Residence daire satış fiyatları ne kadar?

Kuzu Effect Residence ne zaman teslim?

Kuzu Effect Residence ne zaman teslim? Ankara Oran'da inşa ediliyor olan Kuzu Effect Residence projesinde evlerin satış fiyatları 750 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları!

Sur Yapı Mirage Residence satış fiyatları 537 bin TL'den başlıyor. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede peşinatın yarısı teslimde ödeniyor.

Mirage Residence ne zaman teslim Haberi

Mirage Residence ne zaman teslim

Toplam 342 konut ve 60 ticari birimden meydana gelen Sur Yapı Mirage Residence'de yüzde 5 kampanya indirimine ek olarak peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. 


Sur Yapı tarafından inşa edilen Mirage Residence Konutları İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Projede konutların alanları 73 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. 


Güneşli Mirage Rezidans'ın sosyal olanakları; güneşlenme ve gölgelik alanları, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, açık hava ve fitness alanından oluşuyor. 


Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev fiyatları 570 bin TL'den başlıyor, yüzde 5'lik indirimle 540 TL'ye düşüyor. 17...